Halk gününde vatandaşı dinlemeye devam ediyor

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Kasım 2019 14:07
Halk gününde vatandaşı dinlemeye devam ediyor
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, her Pazartesi yaptığı halk gününde vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, göreve geldiği günden beri parti ilçe binasında her Pazartesi günü gerçekleştirdiği halk gününde vatandaşları tek tek dinleyerek vatandaşın sorunlarına çözüm üretiyor.

Tıkla


Görüşmelerini samimi bir ortamda gerçekleştirdiklerini ve görüşmede vatandaşların sorunlarının çözülmesine katkıda bulunduğunu belirten İlçe Başkanı Arslan "İlçe Başkanlığı binasında halk günü uygulamasında vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm aramaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın sıkıntısını kendi sıkıntımız gibi görerek elimizden geldiğince üstesinden gelebilmek için çalışıyoruz" diyerek bu uygulamanın her Pazartesi olacak şekilde devam edeceğini dile getirdi.


Koçarlı halkının halk gününe ilgisinin yoğun olduğu görülen Arslan, vatandaşların öneri, talep ve şikayetlerini dinleyerek vatandaşa yardımcı olmaya çalıştı.


“HER PARTİDEN VATANDAŞIMIZI DİNLİYORUZ”


Koçarlı’yı ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda gelişmiş kentler seviyesine çıkarmak için gece-gündüz çalıştıklarını kaydeden AK Parti İlçe Başkanı Arslan, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini, şikayetlerini, isteklerini dilek ve önerilerini ilk ağızdan öğrenmek için böyle bir gün tertipledik. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış oluyoruz. Halkı dinlerken vatandaşın hangi partiden olduğuyla ilgili bir ayrım yapmadan her görüşten Koçarlılıyı aynı dikkatle dinleyip, sorunlara çözüm üretiyorum. Ayrıca vatandaşlarımızın ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. Koçarlı'nın sorunlarını çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız" diye konuştu.


AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Arslan ile bire bir görüşüp isteklerini, dertlerini ve beklentileri ilk ağızdan ileten vatandaşlar, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.  










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.