Genç çiftin en mutlu günü

GÜNDEM Haber Girişi : 05 Ağustos 2019 10:16
Genç çiftin en mutlu günü
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karacasu İlçe Başkanı Fuat Meriç'in kızı Müge Meriç, hayatını galerici, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları eski İlçe Başkanı Ozan Başlıkaya ile birleştirdi.


Nimet ve Fuat Meriç'in kızları Müge Meriç ile Hanife ve Abdullah Başlıkaya'nın oğulları Ozan Başlıkaya evlendi. Efeler'deki Aymira Otel'de gerçekleştirilen düğün töreninde genç çifti, aileleri, akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı. Davetliler arasında AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yer aldı. İlk danslarını alkışlar eşliğinde yapan genç çiftin nikahını Efeler Belediyesi Nikah Memuru Tahir Altındiş kıydı. Bir ömür boyu birlikteliğe 'evet' diyen çiftin şahitliğini ise AK Parti Aydın Milletvekilleri Rıza Posacı ve Metin Yavuz, eski Milletvekili Ahmet Ertürk, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Ayşen Başaran, Sümeyra Paksoy ile Mustafa Küçükal yaptı. Nikahın ardından tebrikleri kabul eden Müge ve Ozan çifti, daha sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.














































Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.