Galatasaraylılar şampiyonluk kahvaltısında buluştu

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Haziran 2019 10:10
Galatasaraylılar şampiyonluk kahvaltısında buluştu
Galatasaray’ın Aydın’daki taraftarları şampiyonluk kahvaltısında bir araya geldi.

Galatasaray Taraftarı Volkan Demirci öncülüğünde Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği, Efeler Galatasaray Taraftarları Derneği ve UltrAslan Aydın Temsilciliği katılımıyla Köfteci Dede’de düzenlenen kahvaltıda taraftarlar marşlara eşlik ederek şampiyonluğu kutladılar. 

Tıkla


Süper Lig’deki 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da şampiyonluk coşkusu sürüyor. Şampiyonluğun belli olduğu Medipol Başakşehir maçı sonrası Türkiye genelinde birçok ilde sokaklara dökülen Galatasaray taraftarı, Aydın’da da büyük coşku yaşamıştı.


Sarı-Kırmızılı renklere gönül veren taraftarlar Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği şampiyonluk kahvaltısında bir araya geldi. Dernek Başkanı Fevzi Eryalçın’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltıya Efeler Galatasaray Taraftarları Derneği temsilcileri, ultrAslan Aydın Temsilcisi Emre Kızılkaya ve çok sayıda taraftar katıldı. 


ŞAMPİYONLUK ÇİFTE BAYRAK YAŞATTI


Kahvaltıda konuşan ve derneği 2014 yılında kurduklarını anımsatan Başkan Eryalçın,“Geçmiş bayramınızı kutluyorum. Şampiyonluk, bir bayram daha yaşattı. İnşallah şampiyonluk gecemizde bu bayramı tekrar kutlayacağız. Dernekler çok zor bir süreçten geçer. Zor bir iştir. Biz 2-3 arkadaş 2014 yılında Aydın’da kimler Galatasaray için elini taşın altına sokar düşüncesiyle derneğimizi kurduk. Zaman zaman derneğin verdiği zorluklarla içimizden ayrılan, farklı düşüncelerde olan arkadaşlarımız da oldu. Bugün bu kalabalığı burada görünce gerçekten çok mutlu oldum. İnşallah önümüzdeki daha farklı ve güzel etkinliklerde daha çok kalabalıklarla Aydın’da Galatasaray taraftar grubunun nasıl olduğunu, var olduğunu beraber göstereceğiz” dedi.  


5. YILDIZA TANIK OLACAKLAR


Dernek kurucu başkanlarından Eralp Atay ise, “Sevdamız Galatasaray. Birilerinin dediği gibi şaibe falan yok. 22. şampiyonluğumuz anamızın ak sütü gibi helaldir. Daha ikinci yıldızı nasıl takacaklarını bilemeyenlerin, Galatasaray’ın 5’inci yıldızına tanık olacaklarını hep birlikte göreceğiz. 3 yıl kaldı. 5’inci yıldızı takacağız. Bir faaliyet düzenliyoruz. Bir birliktelik içerisindeyiz. Bundan sonra dayanışmamızı, beraberliğimizi arttırarak, hep birlikte daha güzel etkinlikler yapmalıyız. Aslında Haziran’da şampiyonluk gecesi düzenlenecekti. Kulüple görüşme sonucunda Eylül’e erteledik. Amacımız daha fazla kombineyle daha fazla maça gitmek. Daha fazla birlikte beraberlik içinde olmak. Daha fazla Galatasaray sesini Aydın’da, Efeler’de ve Türkiye’de duyurmak” ifadelerini kullandı. Kahvaltıda ayrıca organizasyonun düzenlenmesine sponsor olan Mehmet Çetin’e hediye takdim edildi. 















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.