Fahiş katı atık bedeli esnafı bezdirdi

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2020 11:53
Fahiş katı atık bedeli esnafı bezdirdi
Esnaf İsyanda, Yetkililer Sessiz

Koçarlı’da su bedellerine, fahiş katı atık bedeli eklenmesi faturaları kabartıyor. 

Tıkla


Yaşananlara isyan eden sanayi esnafı, “İlçe belediyesi pandemi sürecinde  katı atık bedellerinde indirime gitmeli” dedi.


Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ASKİ aracılığı ile toplanan katı atık bedelleri sanayi esnafını bezdirdi.


Yaşanan pandemi sürecinde şefte yapmadan kepenk kapatan esnaf, gelen katı atık bedelleri fiyatları ile canından bezdirdi.


Aylık su tüketiminin az olmasına rağmen ilçe belediyesi tarafından alınan katı atık bedellerinin yüksek olduğuna dikkat çeken sanayi esnafı, “Hem ülke olarak hem de ilçe olarak koronavirüs ile mücadele ediyoruz. 


Çoğu esnaf arkadaşlarımız şefte yapmadan dükkanlarını kapatıyor. Bazıları da bu süreçte iş yerlerini açmıyor. Bu pandemi sürecinde birde katı atık bedellerinin yükseltilmesi esnafları canından bezdirdi”dediler.


Yaşanan olayda  yetkililerin sessiz kalmasına da tepki gösteren sanayi esnafı, “Bütün esnaflarımız bu konuda dertli. Kaç gündür sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. 


Fakat hiçbir yetkiliden ne bir destek ne de bir açıklama var.  Esnafın durumu belli.  Ne zaman esnafın yanında olacaklar” diyerek yetkililerin sessiz kalmasına tepki gösterdiler. 






















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.