Ev Kadınları “Harekete Geçti”

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2020 10:38
Ev Kadınları “Harekete Geçti”
Koçarlı’da ev kadınlarının talepleri üzerinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Ev Kadınları Basketbol Turnuvası” başladı.


Tıkla

Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün “Harekete Geç” sloganı ile harekete geçen Koçarlılı ev kadınları “Evimin Perileri” isimli kendi aralarında 4 basketbol ve 2 voleybol takımı oluşturdular. Takımları oluşturmalarının ardından Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde turnuva düzenlenirken, ev kadınları turnuvada kıyasıya mücadele ettiler.


Koçarlılı ev kadınlarının kendi aralarında bir araya gelip takımlarını oluşturdukları basketbol turnuvası  Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Vali Şenol Engin spor salonunda başladı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun gelişimine katkı sağlamak ve spor branşlarının bilinirliğini arttırmak amacıyla Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün “Harekete Geç” sloganı her geçen gün amacına ulaşıyor.


Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mikail Kavaklı, müdürlüklerinin sloganı ile harekete geçen ev kadınlarının talepleri üzerine turnuva oluşturduklarını belirterek, “Basketbol turnuvası ile ev kadınlarına düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Ev kadınlarından oluşan 4 basketbol ve 2 voleybol takımımız var. İlk olarak basketbol turnuvamızı başlattık. Gerçekleşen turnuvaya katılan ev kadınları sporla dolu keyifli bir gün geçirdiler ve devam edecekler. Bu turnuva da kaybeden yok harekete geçen bütün kadınlar kazandı” dedi.


Sporun, insanların sağlığına, bireysel gelişimlerine katkı sunan bir araç olduğunu da ifade eden Koçarlı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mikail Kavaklı, “Çocuk ve gençlerimizi spora yönlendirmenin yanı sıra yetişkinlerimizin de spor yapmasını önemsiyoruz. Her yaştan bireyin sporu hayatın bir parçası haline getirmesi gerekiyor. Bu kapsamda ev kadınlarına yönelik organize edilen “Ev Kadınları Basketbol Turnuvası” değerli bir proje. Vatandaşları spor yapmaya davet ediyoruz. Biz de Koçarlı’yı sporla iç içe bir ilçe yapma doğrultusunda çalışmalarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.














 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.