Esnaftan, alacakları için ilginç yöntem

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Temmuz 2019 10:15
Esnaftan, alacakları için ilginç yöntem
Koçarlı’da esnaflık yapan, Disara Pide sahibi Ali Kadir Dağ, kendi pide salonundan veresiye usulüyle faydalanan vatandaşları borçlarını ödemeleri için uyardı.

Ali Kadir Dağ’ın pide salonunun camına; “2014, 2015, 2016 yıllarına ait veresiye borcu olanların bir hafta zarfında borçlarını ödemedikleri takdirde isimleri yerel gazetede açıklanacaktır” şeklinde uyarı yazısı astı.

Tıkla


Dağ, borcunu ödemeyenler için yazdığı uyarı yazısını herkesin görebileceği şekilde iş yerinin duvarına astı. Yazı, başta borçlular olmak üzere pide salonuna gelen ve önünden geçen herkesin dikkatini çekti.


İşletmesine borcu bulunanları borçlarını ödemeleri konusunda uyarmak isteyen Disara Pide Salonu sahibi Dağ, bunu duyurmak için ilginç bir yönteme başvurdu. Dağ, pide salonunun camına uyarı yazısı asarak, 2014, 2015 ve 2016 yıllarına ait veresiye borcu olan vatandaşların, borçlarını bir hafta içinde ödemedikleri takdirde isimlerini yerel gazetede açıklayacağının uyarısını verdi.


“İSİMLERİ TEK TEK YEREL GAZETEDE AÇIKLANACAK”


Koçarlı Haber Gazetesi’ne açıklamada bulunan Disara Pide Salonu sahibi Ali Kadir Dağ, “2014 yılından beri alacağımız var. Vergimizi veriyoruz, sigortamızı ödüyoruz ve çalışanlarımız var. Bizim de giderlerimiz çok ve giderlerimizi karşılamamız için insanların da duyarlı olup bize olan borçlarını ödemelerini istedik. Tüm uyarılarımıza rağmen hala borçlarını ödemediler. Ben de böyle bir yönteme başvurdum. Uyarımda belirttiğim gibi bir hafta içinde ödemezlerse yerel gazetede ilan şeklinde tek tek isimlerini açıklayacağım” dedi.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.