Esnaf Odası, bünyesine taşınmaz satın aldı

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2020 10:32
Esnaf Odası, bünyesine taşınmaz satın aldı
Esnaf Odası, bünyesine taşınmaz satın aldı

Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası uzun yıllardan beri kiralık olarak kullandığı dükkanı satın alarak bünyesine kattı.

Tıkla


Yaklaşık 25 yıldan bu yana Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası bünyesinde arşiv olarak kiralanan yer oda yönetimi tarafından satın alındı. Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyesi olan ve 2019 yılının il ahisi seçilen 92 yaşındaki terzi Yaşar Emre’ye ait olan dükkan yıllar sonra Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası bünyesine geçti.


25 yıldan bu yana Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından kiralanan taşınmazın kendi bünyelerine kattıklarından dolayı memnun olduklarını ifade eden Koçarlı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, “Esnaflarımızdan Yaşar Emre'ye ait olan yeri yaklaşık 25 yıldır kiralıyorduk ce arşiv olarak kullanıyorduk. Bu yer hizmet binamızın içerisindeydi. Taşınmaz için Yaşar Emre ile anlaştık ve satın alarak tapusunu odamızın üzerine aldık. Odaya taşınmaz kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Esnafımıza hayırlı olsun" dedi.


BEN DEĞİL BİZ MANTIĞIYLA HAREKET EDİYORUZ


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman, 2014 yılı Ocak ayında Esnafların kendilerini destekleyerek göreve layık gördüğünü o günden bu güne kadar da onlar için çalıştıklarını ifade ederek,  “Hedefimiz her zaman sivil toplum örgütlerinin önemini ortaya çıkarmak. Ben değil Biz mantığıyla hareket etmek amacına uygun çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. Odamız olarak bu zamana kadar yapılmayan birçok faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Böylelikle esnaflarımızın birbirleriyle dayanışma ve kaynaşmasını sağlıyoruz” şeklinde konuştu.














 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.