Eski Bakan Koçarlı’yı ziyaret etti

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2019 17:18
Eski Bakan Koçarlı’yı ziyaret etti
Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve TBMM 22. ve 23. Dönem AK Parti Aydın Milletvekilli Atilla Koç, AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan’a destek olmak için AK Parti Koçarlı seçim bürosunu ziyaret etti.

 

Tıkla

Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve TBMM 22. ve 23. Dönem AK Parti Aydın Milletvekilli Atilla Koç, AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan’a destek olmak için AK Parti Koçarlı seçim bürosunu ziyaret etti. Aydınlı olan Eski Bakan Atilla Koç, Nedim Kaplan ile birlikte pazar esnafını da ziyaret etti.


Şimdiye kadar Aydın’da sağ partilerin birbirine zıt olmasından dolayı seçim kazanamadıklarını ama cumhur ittifakı sayesinde Aydın’da seçimi alacaklarını belirten Eski Bakan Koç, “Aydın’da mitingleriniz hep dolu geçiyor, bu dönem mitinglerimizin doluluğunun seçimde de sonuç bulacağını umuyorum. Bunu da Koçarlı’da Nedim Kaplan yapacak. Bizim Ege Bölgesi’nde, özellikle de Aydın’daki şanssızlığımız sağ partilerin birbirine zıt olmasıydı. Bu seçimde bu ittifak bu şanssızlığı ortadan kaldıracak. Özellikle de mahalli idare seçimlerinde bu birlik ve beraberliğin önemi daha çok hissedilir. İnşallah 2019 seçimlerinde de bu birlikteliği cumhur ittifakı sağlayacaktır. Biz bütün ülkeyi birleştirmeye çalışırken bazıları da ayrılıkçılık yapmaya çalışıyor” dedi.


“KOÇARLI’DA DEMOKRAT PARTİ RUHUNU YAŞATACAĞIZ”


Adnan Menderes’in partisi olan Demokrat Parti’ye vurgu yaparak Koçarlı’da seçimi alacaklarını öngördüğünü söyleyen Eski Bakan Koç, “Bir seçimde Nedim Kaplan kazanmıştı. Sonra bir seçim daha yapıldı ama ayrılıklar yüzünden ters bir durum ortaya çıktı. İnşallah bu sefer Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı’da biz gerçek bir Demokrat Parti ruhunu yaşatacağız. Muhalefet yapanlar ‘Demokratik bir partiyiz, demokratik heyecan yaşıyoruz’ diyorlar. Demokratik heyecanı anlarız ama bir belediye başkanının mali namussuzluğunun üzerine Ankara’ya kadar yürüyüş yapıyorlar. Bu demokrasi değildir ki. İzmir’de bir aday çıkardılar. İzmir’deki o adayın 12 Eylül savcılarından Nurettin Soyer’in oğlu olduğunu ve o babanın birçok ters işler yaptığının lafını ne AK Parti çıkardı ne de MHP çıkardı” diye konuştu.


Türkiye genelinde umutlu olduklarını savunan Eski Bakan Koç, “İYİ Parti’yi de aranıza alın ama CHP ile uğraşmayın. Onlara kendileriyle uğraşmak ve birbirlerini yemek yeter. Siz birlik ve beraberliğinizi büyütüp, Koçarlı’da kazanmanın değil oyları yukarı çekmenin hesabını yapın. Bunun en güzel misalini de Koçarlı verir. Umutluyuz ve bu birlik ve beraberlikten iyi neticeler çıkacağının kanaatindeyiz.  Hangi ilçede kimin kazandığı önemli değil. Aydın ve Türkiye genelinde kim kazanmış, ona bakacağız” dedi.


“AYDIN BİR DAHA SOLA TESLİM OLMASIN”


Aydın’da AK Parti’nin kazanmasına ayrı bir önem verdiğini paylaşan Eski Bakan Koç, “2015’den beri FETÖ dalgası devam ediyor. Bilhassa ABD’nin hem ekonomik hem de askeri alanda engellemeleri devam ediyor. Ve biz 16 senedir iktidardayız ve dostumuz MHP ile bir gönül ittifakı kurmuş isek bu biraz da cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli sayesindedir. Bir kere daha teşekkür ederiz. Benim tek bir politik beklentim var. Aydın bir daha sola teslim olmasın. Adayları beğenmeyebilirsiniz. Ama kazandığımız zaman her şey çok güzel olur. Aydın benim üzerime vebaldir. Biz gönül kazanmaya geldik. Herkesi davet ediyoruz.  Diğer partinin davası demokrasi değil, koltuk davası ama bizimki hakikaten gönül davası. Aydın’ın artık bir AK Parti belediyeciliğini görmesi lazım. Ben buraya bunun için geldim ve bu benim için bir borçtur. Son okuduğum bir Özbek yazarın kitabında bir söz vardı: Bu benim için hem farzdır, hem karzdır. Yani farz, yapmam gereken bir şey; karz, ödemem gereken bir şeydir. Biz farzı ve karzı bilen insanlarız” ifadelerini kullandı.


“SONRADAN OLMA DEĞİL, ANADAN DOĞMA AK PARTİLİYİZ”


Türkiye’de her iklimin ve bölgenin toplamı olduklarının altını çizen Eski Bakan Koç, “Nedim Kaplan hakkında konuşmaya gerek yok. Bazı insanlar hakkında ne söylerseniz eksik kalır o yüzden o sizin bildiğiniz gibi. Allah neşemizi arttırsın, bu sıkıntılı günlerde Aydın’dan bir güneş doğsun inşallah. Biz birlikten yanayız, dirlikten yanayız. Aydın bu seçimi kazanınca daha da diri olacak. Aydın bu seçimle beraber yani bir şehircilik anlayışı ve 2. teknoloji üniversitesini kazanacak. Bir vakıf üniversitesi de Aydın’a kuracağız. Aydın, aydın insanların memleketi olacak.  Bizim AK Partililiğimiz gönüldendir. Sonradan olma değil, anadan doğma AK Partiliyiz. ‘Ak’ kelimesinin üzerinde duracak olursak; bir dairenin içine eşit açılarda 7 ayrı renkte üçgeni dizersek ve o daireyi hızlıca çevirirsek o daireyi beyaz renkte görürüz. O zaman biz AK Parti olarak Türkiye’nin 7 ikliminin, 7 ayrı coğrafyasının toplamıyız” şeklinde konuştu.

 
















 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.