Ehliyet Denince Akla Gelen Tek Adres

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ocak 2020 12:50
Ehliyet Denince Akla Gelen Tek Adres
Ehliyet Denince Akla Gelen Tek Adres


Tıkla

Koçarlı’nın tek sürücü kursu olan Özel Koçarlı Güven Sürücü Kursu, 2012 yılından bu yana ilçeye hizmet verirken, kaliteli eğitim anlayışı ile güvenli sürücüler yetiştiriyor.


TİCARİ KAYGI DEĞİL EĞİTİM ÖN PLANDA


Özel Koçarlı Güven Sürücü Kursu Sahibi ve Direksiyon Eğitmeni Osman Ergin, kuruldukları günden bu yana önce eğitime önem verdiklerini,  ticari kaygı gütmeyen, ilke ve kurallara bağlı hareket eden bir kurum olduklarını ifade ederek, “Kursiyerlerimize tüm süreçte doğru ve güvenilir bilgi, teorik ve direksiyon derslerinde süre gözetmediğimiz birebir eğitim imkanı, ödeme kolaylığı, temiz, huzurlu ve güvenli bir kurs ortamı sunuyoruz. Ayrıca Simülatör eğitimi, bay ve bayan eğitimcilerimizle özel direksiyon dersleri, ulaşım kolaylığı, eğitim aracı ve direksiyon eğitmeni tercih imkanı ile kursiyerlerimizle aile ortamında kurs süreci geçiriyoruz” dedi.


NİTELİKLİ EĞİTİMCİLER, BAŞARILI ÖĞRENCİLER


Koçarlı Güven Sürücü Kursu olarak iyi bir direksiyon ve teorik dersleri eğitiminin nitelikli eğitimcilerden geçtiğinin bilincinde olduklarını söyleyen Özel Koçarlı Güven Sürücü Kursu Sahibi ve Direksiyon Eğitmeni Osman Ergin, “Vermiş olduğumuz eğitimler sayesinde profesyonel sürücüler yetiştirebilmekte, teorikte hiçbir sorun yaşamadan bireylerin araç kullanmasını sağlamaktayız. Kursumuza ait bilgisayarlı ortamda birebir e- sınav çalışmaları yaparak ve sınav binasına ulaşım kolaylığı sağlayarak e-sınavlarımızı da memnuniyet ve başarı ile gerçekleştirmekteyiz. Almak istenilen ehliyet sınıfına uygun araçlarımızla kursiyerlerimize en rahat ve güvenilir şekilde eğitim imkanı sunuyoruz ve direksiyon sınavlarında da aynı ölçüde başarı ile geçilmesini amaçlıyoruz. Tavrımız, tarzımız, hedefimiz Koçarlı’da üstün eğitimli sürücüler yetiştirmek. İşimiz eğitim, önceliğimiz insan.” şeklinde konuştu.


YENİ ADRESTE ARTAN EĞİTİM KALİTESİ


Bugüne kadar yüzlerce kişiyi ehliyet sahibi yapan Koçarlı Güven Sürücü Kursu, yeni adresinde hizmet vermeye devam ediyor.


“Araç Kullanmak Özgürlüktür” sloganıyla en önemli referanslarının kursiyerler ve kursiyer yakınları olduğunu belirten Özel Koçarlı Güven Sürücü Kursu Sahibi ve Direksiyon Eğitmeni Osman Ergin, “Yeni adresimiz de artan eğitim kalitemiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz” diyerek,  “Amacımız; kendine güvenen, bilgiye açık topluma faydalı bireyler yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda hiç bir fedakarlıktan kaçınılmamaktadır. Kurumumuz alanında her zaman öncü bir kuruluş olmuştur. Geleceğimiz olan gençlerimiz üzerinde Trafik bilinci oluşturulmuş aynı zamanda mesleki eğitim alanında da birçok çalışma yaparak istihdama katkı sağlamaktayız. Kurulduğumuz günden bugüne yüzlerce kişi bizden aldığı eğitim ile ehliyet sahibi olmuştur. Başarılı kadromuz sayesinde imtihan sonuçlarının ortalaması % 90 seviyelerindedir. Kursun ana hedefi adaylara gerek teorik, gerekse pratik anlamda en iyi eğitimi verebilmek, motor ve trafik dersleri de alanında tecrübeli, bu işe yıllarını vermiş değerli hocalar tarafından verilmektedir” dedi.


KADIN SÜRÜCÜ ADAYLARINDA ARTIŞ VAR


Koçarlı’da artan kadın sürücü adayı taleplerinden de memnun olduklarını dile getiren Özel Koçarlı Güven Sürücü Kursu Kurucu Müdürü ve Direksiyon Eğitmeni Firuze Ergin, “Ehliyet almanın yaşı ve cinsiyeti yok. 18 yaşında kadın sürücü adayımız da var, 60 yaşında adayımız da. Kadınlarımız trafikte erkekler kadar başarılılar. Son zamanlarda artan kadın sürücü adayı taleplerinden de memnunuz” şeklinde konuştu.


Firuze Ergin ayrıca, “Özel Koçarlı Güven Sürücü Kursu olarak yeni adresimizde artan eğitim kalitemiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz” diye konuştu.











 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.