Eğitim Öğretime Aşure Desteği

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ocak 2020 12:47
Eğitim Öğretime Aşure Desteği
Eğitim Öğretime Aşure Desteği


Tıkla

Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu okul aile birliği tarafından okulun bazı ihtiyaçlarını gidermek amacıyla kermes düzenlendi.


İlçe pazarında kurulan stantta gerçekleşen kermese Belediye Başkanı Nedim Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı İlyas Aslan, , İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Arıkoğlu, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.


Kermeste kazanla getirilen aşure Okul aile Birliği üyeleri ve öğrenci velileri tarafından satışa sunulmak için sergilendi. Hazırlanan aşure cüzi miktarlarda satışa sunulurken, Koçarlılılar kermese ilgi gösterdi.


Okul Müdürü Turgay Aslan kermes ile ilgili yaptığı açıklamada, okulun bazı ihtiyaçlarını karşılamak adına okul aile birliği tarafından kermes düzenlendiğini söyledi.


Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu okul aile birliği üyeleri ise “Amacımız öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak. Ayrıca bu kermesle birlik ve beraberliğimizi de göstermek istedik. Kermesimize katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” diye konuştular.


Okul Aile Birliği üyeleri ayrıca, kermesin tüm gelirlerini okulun eksikleri için harcayacaklarını belirterek, “Çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için ellimizden geleni yapıyoruz. Böyle etkinliklerin tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencileri kaynaştırıyor. Kermesimize destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Okul velilerimizin destekleriyle okul aile birliğimizin düzenlemiş olduğu kermesimizi gerçekleştirdik. Katılım sağlayan Belediye Başkanımıza ve müdürlerimize, Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, öğretmenlerimize ve bütün velilerimize çok teşekkür ederiz” dediler. 


Kermesten elde edilecek gelirin okulun daha iyi hale getirilebilmesi noktasında Okul Aile Birliği tarafından okula bağışlanacağını belirtildi.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.