Dirik, belediye meclis üyeliği adaylığına başvurdu

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Şubat 2019 09:38
Dirik, belediye meclis üyeliği adaylığına başvurdu
31 Mart yerel seçimleri öncesinde, Yaşar Dirik AK Parti Koçarlı İlçe Başkanlığı’na gelerek, AK Parti Koçarlı Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvurusunda bulundu.

Koçarlı’nın Bıyıklı Mahallesi’nden olan ve AK Parti Koçarlı Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvurusu sırasında kendisine destek olmak isteyen Bıyıklı halkıyla birlikte AK Parti Koçarlı İlçe gelen Başkanlığına gelen Yaşar Dirik, başvuru formu doldurarak adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

Tıkla


“BAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”


Başvuru formunu doldurduktan sonra konuşma yapan Dirik, “İlçemize hayırlı olması dileğiyle Nedim Başkanımıza, Bıyıklı Mahallemizden seçmenlerimizle ve AK Partili değerli arkadaşlarımızla geldik. Nedim başkanımızı ilçemizi belediyecilik alanında en ileri seviyeye taşıyacağına gönülden inanıyorum. AK Parti önce Koçarlı‘yı yükseklere taşıyacak. Koçarlı hak ettiği yere gelince herkes memnun olacak. Ondan sonra da Aydın ili bizim olacak. Aydınımızı yönetecek irade Sayın başkanımız Nedim Kaplan’ı tercih ettiği için biz bu yükü omuzlarımıza aldık. Biz başkanımızı yalnız bırakmayacağız. Allah’ın izniyle Koçarlı hak ettiği yere gelecek. Ben buraya geldiğiniz için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.


“İNŞALLAH BIYIKLI’YA VE KOÇARLI’YA HAYIRLI OLUR”


Belediye Meclis Üyeliği başvurusunda bulunan Dirik’e desteklerini belirten AK Parti Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, “Uzun bir süreç yaşadık. Sürecin sonunda yaptığımız istişareler neticesinde eğitim camiasından gelen sayın hocam insan psikolojisini bilen gayretli, mücadeleci, dik durabilen, kendi doğrularını anlatabilen ve bunu kavgacı bir dille değil istişare ederek anlatan, kararlı bir duruşu olan, adaletli, dürüst, hakkaniyetli, her zaman adil davrandığını ve doğruları söylemekten çekinmediğini bildiğimiz kişiliği olan bir abimiz. İnşallah hepimize ve Bıyıklı’ya hayırlı olur. Belediye meclis üyeliği güzel hizmetlere de vesile olur. Başta kendi mahallesi olmak üzere inşallah Koçarlı’ya ve Aydın’a ışık tutar. Bizler de onun tecrübelerinden faydalanarak hem ilçemize hem de Aydın’a ışık tutarız” diye konuştu.


“ADALETSİZLİĞE YER YOK”


Belediye Meclis Üyesi seçilecek adayların herkesi kucaklaması ve kimse arasında ayrımcılık yapmaması gerektiğini vurgulayan Kaplan, “Bıyıklı’dan bir tane belediye meclis üyesi çıkacak, gönül ister ki daha fazla çıksın. Bugüne kadar Bıyıklı’dan emeği ve hizmeti geçen arkadaşlarımız oldukça fazla. Sizden ricam, ‘Ben oldum, üstünüm, diğerleri olamadı’ gibi bir duruş sergilemeyelim. Bu görevi almak sorumluluk ister. Öfke karşı taraftakilere, sakinlik bizim tarafta dursun. Her zaman bunu söylerim. Bu tarafta duranların sıradan insanlar gibi öfkelenme hakkı yok, sakin ve eleştiriye açık olacak. Vatandaşa adaletsizliğe yer yok. Ona destek veren vermeyen, her siyasi partiden insana eşit davranacak. Belediye meclis üyeliğini hak ettiğini ve dışarıda kaldığını düşünenlere de Yaşar hocamız kucak açacak ve yoluna devam edecektir. Belediye meclis üyesi olmuş olmak diğer partililerden üstün olmak anlamına gelmez. Hatta belediye başkan adaylığı ve milletvekilliği gibi rütbeler arttıkça sorumluluklar ve veballer de artar. Bu saatten sonra sakinlik hocama, öfke ve kavga diğer tarafa diyorum. Sakinlik ve hoşgörü içinde yolumuza gideceğiz. Bıyıklı’yı kucaklayacağız ve bu dönem de en güçlü oyumuzu Bıyıklı’dan alacağımızdan hiç şüphem yok. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.











Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.