Derenin temizliği yarım kaldı

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Haziran 2019 09:33
Derenin temizliği yarım kaldı
Koçarlı’da geçtiğimiz haftalarda bakımsızlığıyla gündeme gelen Kocababa Deresi’nin temizlik çalışmalarının başlamasına rağmen, derenin bir kısmının hala bakımsız olması gözlerden kaçmadı.

Koçarlı’nın yukarı mahallesinden Koçarlı girişine kadar uzanan Kocababa Deresi’nin ilçe merkezi tarafında olan alt kısımlarının bakımı yapılırken, derenin devam eden üst kısmına hala hiçbir bakımın veya temizliğin yapılmamış olması dikkat çekti.

Tıkla


Koçarlı Belediyesi’nin başlattığı ve duyurduğu derenin temizlik çalışmalarının takip edilmesinin ardından derenin sadece ilçe merkezinden geçen kısmında temizlik yapıldığı, derenin ilçenin üst kısımlarındaki mahallede kalan kısmının ise temizlenmemiş ve derede çıkan otların karmakarışık durumda olduğu görüldü.


VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ


Derenin yarısının temizlenmiş yarısının da unutulmuş olması durumuna tepki gösteren vatandaş, kendi mahallesinden geçen derenin hala bakımsız ve pis olmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.


Derenin diğer yarısının da temizlenmesi ve bakımının tamamlanması için yetkililere seslenen vatandaşlar, “Dereyi temizleyeceklerini söylediler, temizlik çalışmalarına başladılar ve bakımını yapacaklarını söylediler. Biz de rahatlamıştık, çünkü mahallemizden geçen derenin içi gerçekten korkunç durumda. Ama gördük ki ilçe merkezindeki tarafı temizlenmiş ancak buralara gelen giden yok. Derenin içindeki otlar aşırı uzun ve bu yüzden dere çok kötü görünüyor. Otların arasında böcek, yılan gibi zararlı hayvanların da saklanabiliyor olmasından korkuyoruz” diyerek derenin yarım kalan temizliğinin tamamlanmasını isteyerek yetkilileri göreve çağırdı.














      

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.