Dedeköy ve Çakırbeyli pazarları kurulmayacak

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Kasım 2020 11:16
Dedeköy ve Çakırbeyli pazarları kurulmayacak
Koçarlı’da iki pazar kurulmayacak

Türkiye genelinde alınan koronavirüs tedbirleri sonrasında harekete geçen Koçarlı Belediyesi, ilçede hafta sonları kurulan Dedeköy ve Çakırbeyli pazarlarının kurulmayacağını açıkladı.

Tıkla


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni koronavirüs tedbirleri sonrasında Aydın’da da bir takım önlemler alındı. Buna göre Koçarlı’da hafta sonları kurulan Çakırbeyli ve Dedeköy  pazarları Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın talimatıyla kapatıldı. 


Konuyla ilgili konuşan Kaplan, “İlçemizde her hafta Pazar günleri kurulan Çakırbeyli ve Dedeköy Üretici Köy pazarları ilimiz ve çevre illerden çok fazla ziyaretçi alıyor. Bu sebeple ilçemizde yoğunlaşmanın azaltılması amacıyla bu süreci atlatan kadar bu pazarlarımız kurulmayacak. Halkımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. 


Diliyorum ülkece bu illetin üstesinden gelecek ve daha güzel yarınlara sağlıkla ve huzurla uyanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.