Cumhuriyet Ortaokulu Aşure Günü Düzenledi

GÜNDEM Haber Girişi : 21 Eylül 2019 11:57
Cumhuriyet Ortaokulu Aşure Günü Düzenledi
Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulunda görev yapan öğretmenler, çalışanlar ve okul yönetimi Muharrem ayı nedeniyle okulda ‘aşure günü’ düzenledi.

Okul bahçesinde gerçekleşen aşure gününde aşureler okul öğrencilerine, öğretmenlere, öğrenci velilerine ve aşure etkinliğine katılan protokole dağıtıldı.

Tıkla


Cumhuriyet Ortaokulu yöneticileri yaptığı açıklamada, “Okulda görev yapan öğretmenlerimiz ve farklı görevlerde çalışan diğer arkadaşlarımız ile birlikte hem öğrencilerimize, hem velilerimize hem de protokolümüze aşure ikram ettik. Her yıl düzenli olarak bu geleneğimizi sürdürüyoruz ve hayrımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.


Cumhuriyet Ortaokulu yöneticileri ayrıca, muharrem ayı nedeniyle tüm okul öğrencilerine ve misafirlere Türk kültürünün zenginliğini göstermek ve öğrencilerine sevgi, kardeşlik, dostluk, paylaşma, dayanışma duygularını geliştirmek amacıyla aşure ikramında bulunuldu diyerek, “Bu etkinliğe destek olan öncelikle Okul öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Gelenek ve göreneklerimiz Türk Milleti’nin ne kadar zengin bir kültüre sahip olduğunu göstermektedir. Dilerim bu zenginliğimiz sonsuza kadar devam eder” dedi.


Aşure gününe Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Arıkoğlu, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Oda başkanları, okul aile birliği üyeleri, öğrenci velileri katıldı.











Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.