Çocuklar Denizbank’la “Hayallerini boyadı”

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Eylül 2019 11:45
Çocuklar Denizbank’la “Hayallerini boyadı”
Denizbank Koçarlı Şubesi Çakırbeyli Mahallesi İlkokulu’nu ziyaret ederek çocuklarla boyama etkinliği yaptı.

Denizbank Koçarlı Şubesi ekibi Çakırbeyli Mahallesi’nde tanıtım aracıyla katıldığı toplantı sırasında Çakırbeyli İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte “Hayallerini Boya” isimli etkinliği yaparak öğrencilere kendilerini tanıttı.

Tıkla


Okulda öğrencilere keyifli vakit geçiren ekibin başında Denizbank Koçarlı Şube Müdürü Şule Kavruk bulundu. Yaptıkları boyama etkinliği sırasında şube tarafından öğrencilere, üzerinde “Çocuklar gülsün” yazısı baskılı tişört hediye edildi.


Çocuklarla ve öğretmenleriyle boyama etkinliğinde keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen Şube Müdürü Kavruk, “Çiftçilere sağladığımız desteklerle bilinen bir bankayız. Çiftçimize sağlayacağımız daha fazla kolaylık için tanıtım aracımızla Çakırbeyli’de bulunduk. Çakırbeyli İlkokulu’na ziyarette bulunarak öğrencilerle boyama etkinliği yaptık ve hediyeler verdik. Öğrencilere Denizbank’ı tanıttık. Hayallerini resmetmesini istediğimiz öğrencilerle etkinlik sırasında çok eğlendik. Öğretmenleri de etkinlik sırasında yardımcı oldular, teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.





 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.