Çelik, dekana “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu

GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mayıs 2019 10:07
Çelik, dekana “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne dekan olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu’ya ve Koçarlı Meslek Yüksekokulu’na müdür olarak atanan Doç. Dr. Onur Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni görevinde Prof. Dr. Gençsoylu ve Doç. Dr. Yılmaz’a başarılar dileyen Kaymakam Çelik, “İlçemiz için ve fakülte için hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim. Ziraat Fakültemize ve Meslek Yüksekokulumuza yeni birer yönetici olarak geldiğiniz için ekibim adına da hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Ziraat Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu bizim için önemli. Koçarlı’nın eğitimde lider bir ilçe olmasını çok isteriz. Üniversite ile ilçemiz arasındaki iş birliğine aynı şekilde daha da ivme kazandırarak devam etmesi temennilerimi dile getiriyorum” dedi.

Tıkla


Prof. Dr. Gençsoylu ve Doç. Dr. Yılmaz da ziyareti için Kaymakam Çelik’e teşekkürlerini iletti ve ilçenin eğitime katkısı için hep birlikte ortak paydada buluşularak ilçede eğitimin daha çok ön plana çıkması için çalışmalar yürüteceklerine inandıkları mesajını verdiler.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.