Çakırbeyli, Erdoğan’a ve Menderes’e sahip çıkıyor

EKONOMİ Haber Girişi : 09 Eylül 2019 10:04
Çakırbeyli, Erdoğan’a ve Menderes’e sahip çıkıyor
İstiklal Madalyası sahibi demokrasi Şehidi Başbakan Adnan Menderes’in memleketi olan Koçarlı’nın Çakırbeyli mahallesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Demokrasi Şehidi Adnan Menderes’e sahip çıktı.

Adnan Menderes’in ölümünün 58. Yıl dönümüne günler kala Menderes’in memleketinden darbelere karşı tepkiler gelirken, Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Özer Orcan “O darbeler falan geride kaldı. Her adam başına darbe mi olur. Menderes’i kaybettik. Bir de Cumhurbaşkanımızı kaybedersek bizim işimiz biter. Millet buna müsaade etmeyecektir” dedi.

Tıkla


ÇAKIRBEYLİ SESSİZ KALMAZ


Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Özer Orcan, Adnan Menderes’in 17 Eylül’e ölüm yıl dönümü olduğunu hatırlatarak, “1961 yılında olan darbe şimdi olmaz. O tepkiyi gösteririz. Bizim mesajımız bu olur. O zaman gösterilmeyen tepkiyi şimdi gösteririz. Darbe işleri falan onlar geride kaldı yok artık, olamaz. Çakırbeyli sessiz kalmaz. Eski Türkiye artık geride kaldı, darbelerden bıktık biz. Adnan Menderesin 17 Eylül’e ölüm yıl dönümü var.  Artık gündeme gelmekten bizde yorulduk. Adnan Menderes bizde ebedi kaldı, ebediyen bizim kalbimizde” şeklinde konuştu.


MİLLET DARBELERE MÜSAADE ETMEZ


Muhtar Orcan, İstiklal Madalyası sahibi demokrasi Şehidi Başbakan Adnan Menderes’in memleketi olan Koçarlı’nın Çakırbeyli mahallesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Demokrasi Şehidi Adnan Menderes’e sahip çıktıklarını ifade ederek, “O darbeler falan geride kaldı. Her adam başına darbe mi olur. Menderes’i kaybettik. Bir de Cumhurbaşkanımızı kaybedersek bizim işimiz biter. Millet buna müsaade etmeyecektir” dedi.


VALİ BEYİN BİZ DE EMEĞİ ÇOK


Çakırbeyli girişinde yapımı devam eden Adnan Menderes Müzesi için emeği geçenlere teker teker teşekkür eden, Çakırbeyli Mahalle Muhtarı Özer Orcan, “Sayın İç İşleri Bakanımız, Milletvekillerimiz ve valimize müzeden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Adnan Menderes müzemiz ile birlikte tamamen ebedileşecek. Sayın Valimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Bir kaç defa ziyarete gittim. Dedim ki seni omuzuma alacağım merdivenden aşağıya kadar omuzumda götüreceğim. Güldü ve arkamı sıvazladı. Sayın valimizin biz de emeği çok. Adnan Menderes artık orada ölümsüzleşecek, her zaman anacağız. Köyümüz Adnan Menderes sayesinde kalkınıyor ve kalkınmaya devam edecek. Müze yapıldıktan sonra daha birçok şey gelecek Çakırbeyli’ye” diyerek memnuniyetini dile getirdi.


  




 

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.