Büyükşehir Koçarlıda Dezenfekte Çalışması Yaptı

GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mayıs 2020 15:34
Büyükşehir Koçarlıda Dezenfekte Çalışması Yaptı
Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs önlemlerini genişleterek caddeleri, kurumları ve eczaneleri dezenfekte etmeye devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs önlemlerini genişleterek caddeleri, kurumları ve eczaneleri  dezenfekte etmeye devam ediyor.

Tıkla


Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının sona erdiği Koçarlı cadde ve sokaklarında  yoğunluk başladı. Birçok alanda dezenfekte çalışmalarını sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, İlçenin  ana arterlerindeki dezenfekte çalışmalarını arttırdı.


Koronavirüse karşı önlemlerini genişleten Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Temizlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Koçarlı İlçesinde dezenfektan araçlarıyla caddeleri, kurumları ve eczaneleri dezenfekte etti.


Koçarlı genelindeki sorumluluk alanında bulunan caddeleri, kurumları ve eczaneleri düzenli olarak bu çalışmayı yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışması vatandaşlar tarafındanda büyük beğeni topladı. Yolların dezenfekte edildiğini gören vatandaşlardan bazıları balkonlarına çıkarak bu çalışmaya alkışla destek verdi.

Cadde ve sokakları virüsten arındırma çalışmasından duydukları memnuniyeti belirten esnaf ve vatandaşlar Başkan Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.













Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.