Büyük Zafer'in 97. Yıldönümü Kutlandı

GÜNDEM Haber Girişi : 30 Ağustos 2019 12:09
Büyük Zafer'in 97. Yıldönümü Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü Koçarlı’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. yıl dönümü Koçarlı’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Tıkla


Koçarlı Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Koçarlı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenler, ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapıldı.


Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, Belediye Başkanı Nedm Kaplan, İlçe Jandarma Komutan Vekili Doğan Özalp, İlçe Emniyet Amir Vekili İhsan Sezer, Şehit Yakınları ve Gaziler, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi parti temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. 

 

Çelenk sunma töreninin ardından Kaymakamlık makamında devam eden törende, Kaymakam Fırat Çelik, tebrikleri kabul etmesinin ardından kutlamalar son buldu.


“30 AĞUSTOS İNSANLIĞIN ZAFERİDİR”


Törende Konuşma yapan Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Özbilek, 30 Ağustos’un ülke tarihindeki önemine dikkati çekti.


Özbilek yaptığı konuşmada, 30 Ağustosun bir devrin kapandığı, bir milletin uyandığı ve hayallerin hakikat olduğu tarihtir diyerek, “30 Ağustos zaferi ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı tüm imkansızlıklara rağmen yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatan severliği ve kahramanlığı ile kazanılmıştır. Hamuru vatan aşkı ve bağımsız tutkusuyla mayalanmış milletimizin hiçbir güç karşısında boyun eğmeyeceğini bilen Ulu Önder Atatürk, ulusun bağrından çıkan kahraman Türk ordusu ile birlikte harp tarihine Altın harflerle yazılacak eşsiz bir zafer kazanmıştır. Bu zafer hakkın, faziletin, imanın, vatan sevgisinin, istiklal aşkının ve tek kelimesiyle insanlığın zaferidir” dedi.

























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.