Bu mahallenin parke taşlarını kadınlar döşedi

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Eylül 2019 09:50
Bu mahallenin parke taşlarını kadınlar döşedi
Koçarlı’nın Bıyıklı mahallesinde seçim zamanından döşenmesi beklenen parke taşları bir türlü döşenmeyince mahalleli kadınlar kendi elleriyle taşları döşeyerek yollarını yaptılar.

Bıyıklı mahallesinde seçim öncesi Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı sokaklara döşenmesi için getirilerek dökülen taşlar seçimin üzerinden 5 ay geçmesine rağmen döşenmedi. Sokaklarının taşsız ve kum içinde olmasından şikayet eden özellikle kadın vatandaşlar Koçarlı Belediyesi tarafından da taşlar döşenmeyince kolları sıvadılar, kadın eliyle erkek işinin üstesinden geldiler.

Tıkla


Aydın Büyükşehir Belediyesince yerel seçim öncesi Bıyıklı Mahallesi'nde başlatılan çevre düzenleme çalışmaları için parke taşı gönderildi. Sokaklarındaki kötü görüntülerinden ve toz içinde kalan mahallerinin bu durumunun düzelmesini ve sokaklarındaki taşların Koçarlı Belediyesi tarafından döşenmesini bekleyen ancak seçimin ardından bile taşlar döşenmeyince, mahalleli kadınlar parke taşlarını döşemeye başladı. Kadınlar, titizlikle parke taşlarını döşerken, sokaklarını temiz bir görüntüye kavuşturdular.


 












Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.