Biyolojik arıtma tahsisine ret

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Kasım 2019 17:58
Biyolojik arıtma tahsisine ret
Koçarlı Millet İttifakı Meclis üyeleri yazılı açıklamada bulundu.

Koçarlı Millet İttifakı Meclis üyeleri yazılı açıklamada bulundu.

Tıkla


Koçarlı Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri, Mevlüt Şahinci, Ramazan Bayram, Vehbi Bayındır, Ahmet Keleş, Songül Çoban, Mehmet Sevim yaptıkları yazılı açıklamada, Koçarlı Meclisine verdikleri “İleri Biyolojik arıtma tesisinin Koçarlı Meclisinin tahsis önergesi gündeme alınmadan ret edildiği belirtiler.


Yapılan açıklamada; “Koçarlı ilçemizde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ileri biyolojik arıtma tesisinin inşası için gerekli olan taşınmazın tahsisi ile ilgili gerekli izinlerin verilmesine yönelik sıkıntılar olduğu kamuoyundan takip edilmiştir.

İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin bir an önce hayata geçirilmesi için gerekli taşınmazın Koçarlı Halkının menfaati düşünülerek üyesi olduğumuz Koçarlı Meclisi tarafından tahsisin sağlanabileceği düşünülmüştür.

Bu amaçla da Millet İttifakı olarak Koçarlı Belediye Meclisi’ne vermiş olduğumuz önerge gündeme dahi alınmadan AKP ve MHP’li meclis üyelerince reddedilmiştir.

Bu konuda Koçarlı Halkını düşünerek göstermiş olduğumuz hassasiyetin aynı belediyenin diğer Meclis üyelerince gösterilmemiş olmasının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz” sözlerine yer verildi.

 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.