Beyaz Eller ekibi büyüyor

GÜNDEM Haber Girişi : 15 Temmuz 2019 10:20
Beyaz Eller ekibi büyüyor
Koçarlı Belediyesi, halka hizmet ve yardım amaçlı kurduğu “Beyaz Eller” temizlik ekibinin sayısını ikiye çıkarma kararı aldı. Şimdilik sadece temizlik hizmeti veren ekibin, berber hizmeti de sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan; cami, mezarlık ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinin temizliği için Beyaz Eller Projesi'ni hayata geçirmişti. Proje kapsamında kurulan ilk ekibin yaptığı çalışmalar, kısa sürede takdir topladığı için vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Başkan Kaplan, ekibin sayısını ikiye çıkarma kararı aldı.

Tıkla


BERBER HİZMETİ VERİLECEK


Faaliyette olan ekibin cami, mezarlık ve ihtiyaç sahiplerinin evlerini düzenli olarak temizlediğini belirten Kaplan, "İkinci ekibimizi kuracağız. Ekibimizin kullanması için 3 adet araç alımı yapacağız. Bunun için yetkiyi şirkete verdim" dedi. Son dönemde yaşlı vatandaşlardan berber hizmeti talebi aldıklarını ifade eden Kaplan, bu hizmeti vermek için de bir berber işe aldıklarını dile getirdi.


“YEMEK FABRİKASI KURACAĞIZ”


İstihdamı arttırmak ve yemek hizmeti vermek için yemek fabrikası kurmayı planladıklarını da açıklayan Kaplan, "Yemek Fabrikası projemiz, önümüzdeki günlerde tamamlanacak. Fabrika kurma çalışmalarında, nihai noktaya geldik. Bununla ilgili elimizde zaten tüm malzemelerimiz var. Fabrikadan ekonomik durumu iyi olmayan 300-350 ailenin ücretsiz olarak yemek ihtiyacını karşılayacağız. Okullara ve firmalara da ihaleye katılarak yemek vermeyi planlıyoruz. Bu projemizle hem istihdam sağlayacağız, hem de kaliteli yemek hizmeti sunacağız" diye konuştu.











Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.