Belediye Hizmet Binası İhaleye Çıkıyor

GÜNDEM Haber Girişi : 02 Kasım 2020 13:50
Belediye Hizmet Binası İhaleye Çıkıyor
Koçarlı Belediyesi Hizmet Binası yarın ihaleye çıkılıyor.

Koçarlı Belediyesi Hizmet Binası yarın ihaleye çıkılıyor.

Tıkla


Seçimlerden bu yana İlçede gündem konusu olan Koçarlı Belediyesi Hizmet binası ihaleye çıkıyor.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Koçarlı ziyaretinde Belediyesi Hizmet binası ve Emniyet Amirliği binası yapımı için söz vermişti. İhalesi yarın yapılacak olan  Belediyesi Hizmet binası ve Emniyet Amirliği binası 400 günde tamamlanacak. Koçarlı Belediyesinde yapılacak olan ihale saat:10.00'da başlayacak.


İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak.


MODERN MİMARİ VE OSMANLI MİMARİSİ BİRLEŞECEK


Bina zeminden itibaren 4 kat olmak üzere, toplam 6 kat olarak projelendirildi. Zemin ve -2 katı olacak bir bina. -2'de otopark, -1'de devasa bir konferans salonu olacak. Bina tek görünürken, emniyet girişi de bulunacak.


Zemin katta hem emniyet girişi hem de belediye girişi bulunacak. Aynı yapının içinde tamamen farklı kullanım alanları olacak, girişlerinden asansörlerine kadar ayrı olacak. Zeminde zabıta amirliği, ilçe halk kütüphanesi, kadın dinlenme evi bulunacak.


Ayrıca binada, birinci ve ikinci katta belediye hizmet binası, misafirhane konseptinde, otel konforunda içinde kafeteryası olan bir belediye konuk evi olarak dizayn edilecek. Emniyet birimleri de emniyet binasının girişi, -1'de emniyet arşivi, 1, 2 ve 3. katlar da emniyet hizmetlerinin yürütüleceği birimler olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.