Belediye Başkanı Köyünde fark yedi

SİYASET Haber Girişi : 26 Haziran 2018 10:15
Belediye Başkanı Köyünde fark yedi
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, köyü Çallı mahallesinde büyük fark yedi.

Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, köyü Çallı mahallesinde büyük fark yedi.

Tıkla

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan 284 oy alırken Muharrem İnce 64, Meral Akşener 23  oy aldı.

Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, köyü olan Çallı mahallesinde  Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan 220 farkla birinci parti oldu. Milletvekilliği seçiminde de  185 farkla seçimi alan Ak Parti Çallı mahallesinde birinci parti olarak çıktı.

SEÇMENİN GÖRÜŞÜNÜ DEĞİŞTİREMEDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu seçim çalışmaları kapsamında orman köylüsünün tapu sorunlarına 14. Çam fıstığı festivalinde tapu dağıtılacağını ifade etmişti.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından orman köylüsünün büyük bir bölümünün  Ak Partiye oy kullanması vaatlerin seçmenin görüşünü değiştirmediği görüldü.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 13. Düzenlenen çam fıstığı festivalinde orman köylüsüne hitaben, “Bugün Muharrem İnce ile  bir telefon görüşmesi yaptım.  Koçarlı çam fıstığı festivaline gideceğim dedim. Vatandaşlarımızın köylülerimizin sorunu varmı diye sordu. Bende 16 yıllık iktidar çam fıstığı yetiştiren vatandaşlarımızın tapusunu vermiyor dedim. Muharrem İnce’de bana 14. Çam fıstığı festivaline gelerek o köylünün tapularını ben dağıtacağım” sözlerine yer vermişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.