Bayramda temiz evlerinin mutluluğunu yaşadılar

GÜNDEM Haber Girişi : 10 Haziran 2019 09:43
Bayramda temiz evlerinin mutluluğunu yaşadılar
Koçarlı Belediyesi’nin, “Beyaz Eller” adını verdiği temizlik ekibi sağlık sorunları, fiziksel güçsüzlük, ekonomik yetersizlikler nedeniyle evlerinin temizliğini yapmakta zorluk çeken yaşlı ve engelli Koçarlılılara evde temizlik hizmeti vermeye başlamıştı.

Koçarlı Belediyesi’nin, “Beyaz Eller” adını verdiği temizlik ekibi yaşa bağlı sağlık sorunları, fiziksel güçsüzlük ya da ekonomik yetersizlikler nedeniyle evlerinin temizliğini yapmakta zorluk çeken yaşlı ve engelli Koçarlılılara evde temizlik hizmeti vermeye başlamıştı.

Tıkla


Koçarlılıların ücretsiz olarak yararlandığı bu hizmet sayesinde bayramı temizlenmiş evleriyle karşılayan vatandaş, bayramda temiz evlerinin sevincini yaşadı.


Mayıs ayı itibariyle 5 kadın 1 erkekten oluşan ekibin ihtiyaç sahiplerinin evlerini temizlemesiyle başlamıştı.


Evlere temizlik hizmetini veren “Beyaz Eller” ekibi, bayram öncesi de önceden ihtiyacı tespit edilen evlere gidip tüm temizliğini yapmaya devam ederek ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.


Koçarlı Belediyesi, “Beyaz Eller” projesi kapsamında bakıma muhtaç hasta ve yaşlılar için Ramazan ayının ilk günü başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bayramı da temizlenmiş evleriyle karşılayan ihtiyaç sahipleri, Koçarlı Belediyesi tarafından uygulanan projeden çok memnun olduklarını belirtti.


“SAĞLANAN HİZMETTEN ÇOK MEMNUNUM”


“Beyaz Eller” projesinden faydalanan ve temizlik ihtiyacı ekip tarafından bayram gelmeden karşılanan hasta ve yaşlı vatandaş, projeye ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “Ben, çok rahatsızım. Ayağa kalkamıyorum. Evimde temizlik yapılmasına ihtiyacım var. Belediyemize telefon ettik. Allah, razı olsun, belediyede görevli evlatlarım gelip evimi temizliyorlar. Bayramda sayelerinde tertemiz evimi gelene gidene açtım. Bayramda temizlenmiş evimde oturdum onların sayesinde. Allah, kendilerinden razı olsun. Ben gidip kendime bir ekmek bile alamam. Ekmeğimi bile vallahi billahi komşularım alır. İşte ben bu durumdayım. Allah, Başkanımızdan ve ekibinden razı olsun. Ramazan ayında iş yapamadım, evim çok kirlendi. Evlatlarım geldi, evimi temizlediler. Sağlanan hizmetten çok memnunum” dedi.

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.