Başkanlığa Hasan Gök Seçildi

GÜNDEM Haber Girişi : 28 Haziran 2019 16:20
Başkanlığa Hasan Gök Seçildi
Bıyıklı SS. 25 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı.

Tek liste ile gidilen seçiminde 15 yıl sonra başkan değişerek başkanlığa Hasan Gök seçildi.

Tıkla


Açılış ve yoklamanın ardından sağlanan yeterli çoğunluk sonrası divanın seçilmesiyle gündem maddeleri okundu. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla devam etti. Toplantıda S.S. 25 No’lu Bıyıklı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi faaliyet rapor halinde okudu.


Daha sonra kongrede tek aday olarak gösterilen Hasan Gök, yapılan oylama ile başkanlığa seçildi.


Üyelerin talepleri üzerine aday olduğunu ifade eden SS. 25 No’lu Bıyıklı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni başkanı Hasan Gök, "Genel kurulumuz üyelerimize hayırlı olsun. Bundan sonra üyelerimize daha iyi hizmetler vereceğiz. Üyelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.


15 yıldan bu yana S.S. 25 No’lu Bıyıklı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığı yapan Adil Akkın’a yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür eden yeni başkan Hasan Gök’ün yönetim ve denetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu.


Hasan Gök, Ahmet Çiftçi, Suat Aykut, Önder Taşevi, Şeref Coşkun. Denetim Kurulu; Selahattin Alpay Arıcı, Refik Girgin ve Ahmet Özenç.

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.