Başkanlar Yöresel Oyunları Öğreniyorlar

GÜNDEM Haber Girişi : 09 Aralık 2019 08:14
Başkanlar Yöresel Oyunları Öğreniyorlar
Başkanlar Yöresel Oyunları Öğreniyorlar


Tıkla

Koçarlı’da ki Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve yöneticileri yöresel halk oyunlarını öğrenmek için Koçarlı Halk Eğitim Merkezine başvurdu.


Başvuru üzerine halk oyunları kursu açan Halk Eğitim Merkezi, STK Başkan ve yöneticilerine halk oyunları hocası Ozan Ancın yönetiminde kurs vermeye başladı.


Sivil toplum kuruluşu (STK) başkan ve yöneticileri, kültürlerinin bir parçası olan halk oyunlarını düğün, tören ve diğer etkinliklerde doğru bir şekilde oynamak için eğitim almaya başladı.


İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu'nda halk oyunları antrenörü Ozan Ancın'ın eğitimlerini vermeye başladığı 240 saatlik kursa , Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın, Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bakanı Hüseyin Yaman, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin, Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ali Karakuş ve yöneticileri katıldı. Toplam 16 kişinin kayıt yaptırdığı kursu başarıyla tamamlayacak STK temsilcilerine sertifika verilecek.











 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.