Başkanın sözü havada kaldı

GÜNDEM Haber Girişi : 24 Temmuz 2019 13:23
Başkanın sözü havada kaldı
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, pazarcıların isteği üzerine verdiği talimat yapılmayınca sözü havada kaldı.

Geçen Pazartesi ilçe pazarını ziyaret ederek pazaryerinde inceleme yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, esnaflardan gelen talepler üzerine pazaryerinin arka kısmında kalan boş ve kullanılmayan alanın bir hafta içinde boyatılıp, bakımının ve temizliğinin yapılacağı talimatını verdi. Talimatın üzerinden iki hafta geçmesine rağmen yapılmayınca “Başkanın sözü havada kaldı” dedirtti.

Tıkla


PAZARYERİNDE KULLANILMAYAN ALAN CANLANACAKTI


Esnaflar, bakımı yapılacak alanın hareket ve canlılık kazanması gerektiğini aktarılırken, şimdiki kesik pazarının bulunduğu  alana araç park edilmesinin yasaklanması ve pazardaki tezgahların bazılarının da o alana çekilmesi gerektiği yönündeki çalışmalara hız kazandırılacağı ifade edilmişti.


İki hafta geçmesine rağmen henüz temizlenmediği ve boyasının da yapılmadığı dikkat çekti. Vatandaşların  park ettiği araçların da bulunduğu pazar yerinde  yaşanan sıkışıklık da pazar esnafını rahatsız etmeye devam etti.


YENİ YERLERİNE GEÇMEYİ BEKLİYORLAR


Yeni alanlarına kavuşarak rahatlamayı bekleyen pazarcı esnafı, bir haftanın sonunda tezgahını tekrar aynı yerde açarken “Pazaryerinde hafta sonu düğün yapanlar bu alanda ateş yakıp yemeklerini pişiriyor. Her şey bittikten sonra kendi yaktıkları ateşin küllerini bile temizlemeden gidiyorlar. Vatandaşın da bu konuda duyarlı olmasını bekliyoruz. Buraya araç park ediliyor bu da sıkışıklığa neden oluyor. Belediye yetkilileri de söz konusu yerin boyasının yapılıp pazaryerine aktif olarak kazandırılacağını ve bizi bu sıkışıklıktan kurtaracaklarını söylediler” diye konuştular. 













Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.