Başkan Öztürk ve Aşkın’dan, Güngör Ailesine yardım seferberliği

YAŞAM Haber Girişi : 07 Şubat 2018 22:26
Başkan Öztürk ve Aşkın’dan, Güngör Ailesine yardım seferberliği
Koçarlı İlçesine bağlı Bağcılar Mahallesindeki Güngör ailesine yardım seferberliği

Koçarlı İlçesine bağlı Bağcılar Mahallesindeki Güngör ailesine yardım seferberliği.

Tıkla

Bağcılar Mahallesinde Zihinsel engelli küçük kızı Kezban (26) ile fiziksel ve zihinsel engelli kızı Gamze'ye (28) hem annelik hem de babalık yapan Süleyman Güngör ve  ailesine  yardım seferberliği başlatıldı. Haberin yayımlanmasının ardından Koçarlı İlçesinde Esnaf ve Sanatkarlar kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İlker Aşkın  harekete geçerek ailenin acil ihtiyaçlarını karşıladı.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte aileye iki adet koltuk takımı ve çamaşır makinesi alan Başkan İlker Aşkın, “İlçemizde böyle bir ailemizin olduğunu gazeteniz sayesinde öğrendik.  Hemen muhtarla irtibata geçerek acil ihtiyaçlarını karşıladık. Bundan sonrada yardımlarımız devam edecek” dedi.

AİLEYE GEREKEN DESTEĞİ VERECEĞİZ

Haberin yayınlanmasının ardından aileye ziyarete giden Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, “Ailemize her türlü yardımı yapacağız. Şu anda ailemize ve çocuklarına kıyafet getirdik. Eksikleri tespit ederek bizde Belediye olarak elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Zihinsel engelli küçük kızı Kezban (26) ile fiziksel ve zihinsel engelli kızı Gamze'ye (28) hem annelik hem de babalık yapan Süleyman Güngör, “Çok duygulandım. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin. Yinede halimize bin şükür. İlker Aşkın Başkanımız ve yönetimi  evimizin eksiği olan koltuk takımı ve çamaşır makinesi göndermiş kendisine sizlerin aracılığı ile teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız evimize geldi her türlü desteği vereceğini söyledi. Hepinize çok teşekkür ederim. Bizleri çok mutlu ettiniz” dedi.



 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.