Başkan Kaplan, Konunun Takipcisi Olacağız

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Aralık 2020 16:27
Başkan Kaplan, Konunun Takipcisi Olacağız
Ege Hayvan Hakları Federasyon Yönetim Kurul Başkanı Funda Bayrı Ersoy, Koçarlı İlçesinde yaşanan köpek zehirlenmeleri nedeni ile açıklamada bulundu.

Ege Hayvan Hakları Federasyon Yönetim Kurul Başkanı Funda Bayrı Ersoy, Koçarlı İlçesinde yaşanan köpek zehirlenmeleri nedeni ile açıklamada bulundu.

Tıkla


Biri hamile olmak üzere yedi köpeğin zehirlendiğini belirten Başkan Funda Bayrı Ersoy, sosyal medya hesabından, “Sayın  Kaplan görevinizi yapın..! Yoksa zehirlemeyi Belediye mi yaptı..!” sözlerine yer verdi.


Ege Hayvan Hakları Federasyon Yönetim Kurul Başkanı Funda Bayrı Ersoy , Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada “Nedim Kaplan siz o koltuğa tüm canlılar için oturdunuz. Görevinizi yapın artık. Yoksa bu zehirleme işinde sizin de katkınızı mı var” iddialarında bulunarak şu sözlere yer verdi;  


“AYDIN KOÇARLI DA 1 HAMILE KÖPEK ILE BIRLIKTE 6 KÖPEK ZEHIRLENDI. KOÇARLI BELEDIYE BAŞKANI NEDIM KAPLAN HİÇBIR IŞLEM YAPAMAYIZ DEDI..! SAYIN  KAPLAN GÖREVINIZI YAPIN..! YOKSA ZEHIRLEMEYI BELEDIYE MI YAPTI..!


Yine Aydın....Aydın'in Koçarlı ilçesinde hamile köpek dahil 6 köpek zehirlendi. 3 köpek bulunamıyor. Bir yerlerde kıvranarak öldüklerini tahmin ediyoruz.    Koçarlı ne corona virüs dinliyor,ne sokağa çıkma yasağı.. 


Koçarlı Belediye Başkanına ulaşan Aydın Hayvan Hakları ve Eğitim Derneğimiz mobese kameralarının incelenmesini talep etmesine rağmen  Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan  traji komik bir cevap vererek savcılık kararı gerektiğini pazartesiye kadar hiç bir işlem yapılmayacağını söyledi. 


Sayın Nedim Kaplan siz bu ülkede nöbetçi savcılar olduğunu bilmiyormusunuz? Insanlarda zehirleme işlem yapmak için pazartesiyi mi bekleyeceksiniz..!..? Nedim Kaplan siz o koltuğa tüm canlılar için oturdunuz. Görevinizi yapın artık. Yoksa bu zehirleme işinde sizin de katkınızı mı var..?”

 

BAŞKAN KAPLAN, KONUNUN TAKİPCİSİ OLACAĞIZ


Konuyla ilgili Koçarlı Habere açıklama yapan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, böyle bir iddianın söz konusu olmadığını vurgulayarak, “Biz sürekli sokak hayvanlarımıza yaşadığı yerlere mama bırakıp ve  sürekli derneklere mama yardımı yapıyoruz.


Bu yaşanan olay Çakırbeyli mahallemizde yaşanmış. Bizde çok üzüldük. Konunun takipçisi olarak yasal yönlerden kamera kayıtlarının alınarak incelenmesini talep edeceğiz.   Konunun takipçisi olacağız” sözlerine yer verdi.

 











Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.