Başkan Kaplan; “Her zaman halkın içindeyim”

GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mayıs 2019 10:02
Başkan Kaplan; “Her zaman halkın içindeyim”
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, geçen hafta içi öğle yemeğini vatandaşla birlikte yemeyi tercih etti.

Ramazan ayı öncesi öğle yemeğinde halkla bir araya gelerek yemeğini yiyen Belediye Başkanı Nedim Kaplan, seçim öncesindeki söylemini destekleyerek vatandaşla iç içe ve samimi olacağının mesajını verdi.

Tıkla


Vatandaşla hep birlikte yemeğini yiyen Kaplan, “Her zaman vatandaşın yanında, halkın içinde bulunmak istiyorum. Zaten belediye başkanlığını da böyle yapmam gerektiğini düşünüyorum. Halkın içinde olmak için bu göreve geldim. Seçim programım kapsamında da söylemlerim bu şekildeydi. Tam tersini savunarak hakkımda bu söylemlerimin karşısında ‘Yanına yaklaşılmaz, kapısı çalınmaz’ gibi ön yargılı ifadeler kullananlar oldu. Ancak ben bu ifadelerin söylentiden öteye geçemeyeceğini sürekli hakla iç içe olan tavırlarımdan zaten herkes anlayacaktır” dedi.


“HER YERDE VATANDAŞLA BİRLİKTE OLACAĞIM”


Koçarlı halkının samimiyetine inandığını söyleyen ve halkın kendisine olan inancından da emin olduğunu vurgulayan Kaplan, “Bütün dönem boyunca vatandaşla birlikte pazarda, lokantada, kahvede, her yerde birlikte olacağız. Sonuçta vatandaşa hizmet için varım ve doğru hizmeti vermek için vatandaşın hep yanında olmalı ve bire bir taleplerini, ihtiyaçlarını gözetmek durumundayım. Bunu da severek yapıyorum, çünkü ben bu yola çıkarken eşimden, çocuklarımdan, annemden, babamdan rızalarını alarak çıktım. Vatandaştan uzak kalınarak gönül belediyeciliği yapılamaz” diye konuştu. 









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.