Başkan Kaplan “Gönlümüz Koçarlı”

SİYASET Haber Girişi : 09 Şubat 2018 09:07
Başkan Kaplan “Gönlümüz Koçarlı”
Sayın Cumhurbaşkanımıza gerekli bilgileri vererek gönlümüzün KOÇARLI için hizmetten yana olduğunu arz ettik.

Ak Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk’n istifasının ardından  İl Başkanlığı için çağrılan  isimlerden Koçarlı İlçe Başkanı Nedim Kaplan “ Cumhurbaşkanı ile görüşmelerde gönlünün Koçarlı için hizmetten yana olduğunu söylediğini belirtti.

Tıkla

Sosyal Medya hesabından açıklama yapan Başkan Kaplan şu sözlere yer verdi, “İl Başkanımız Sn. Ömer Özmen olmuştur.  Sayın Cumhurbaşkanımıza gerekli bilgileri vererek gönlümüzün KOÇARLI için hizmetten yana olduğunu arz ettik. Sürecin hem ilimize hem de ilçemize bu şekilde daha da hayırlı olacağına inancımız tamdır. İşimiz Koçarlı , Gücümüz Koçarlı  Durmak yok yola devam @2019” dedi.

ÖMER ÖZMEN YENİDEN ATANDI

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'ya davet edilen AK Parti İl Başkan adayları mimar Mehmet Arkun, avukat Ömer Özmen, ziraat mühendisi Nedim Kaplan ve eğitimci Cengiz Altıntaş arasından önceki dönem İl Başkanı Ömer Özmen yeniden AK Parti Aydın İl Başkanlığı görevine atandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.