Başkan Kaplan Çakırbeyli pazarını ziyaret etti

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ağustos 2019 19:13
Başkan Kaplan Çakırbeyli pazarını ziyaret etti
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Çakırbeyli pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Çakırbeyli pazarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Tıkla


Pazarda alışveriş yaparak tek tek pazarcılarla sohbet eden Başkan Kaplan, düzenlemesi tamamlanan Çakırbeyli parkında da incelemelerde bulundu.


Çakırbeyli parkında yapılan  düzenlemeden dolayı Başkan Nedim Kaplan’a teşekkür eden vatandaşlar, “Bizler Çakırbeyli halkı olarak meydanda bulunan parka gitmiyorduk. Parklarda yapılan düzenlemelerden sonra  harika bir park haline geldi. Mahallemizde herkes akşamları parka akın ediyor. Komşularımız ile artık akşamları Çakırbeyli parkında oturup sohbet ediyoruz diyerek Başkan Nedim Kaplan’a teşekkür ettiler.


HALKIMIZ MEMNUN


Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkan Kaplan; “Burada bir üretici pazarımız var. Parkımızıda daha önce özel sektör işletiyordu. Seçimlerden sonra ihalesi biten parkı işletmesini Belediyemiz olarak işletmeye başladık ve parkımızda değişiklikler yaptık, daha da yapmaya devam edeceğiz. Bende eşim ve çocuklarımla akşamları Çakırbeyli parkına geliyoruz ve  oturacak yer bulamıyoruz” sözlerine yer verdi.


PAZARCILARIN SORUNLARINI DİNLEDİ


Üretici pazarında bulunan pazarcılarla tek tek sohbet eden Başkan Kaplan; “Pazarcılarımızın sorunlarını yakından ilgileniyoruz. Üreticimizin daha fazla kazanması içinde çalışmalar yapıyoruz. Pazarımız ile ilgili bir proje çalışmamız var. Projemiz tamamlandığında üretici pazarımız daha güzel bir görünüme sahip olacak”dedi.











 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.