Başkan Arslan, “Yetkililer kafalarını kuma gömüyorlar!”

GÜNDEM Haber Girişi : 02 Ağustos 2020 14:28
Başkan Arslan, “Yetkililer kafalarını kuma gömüyorlar!”
Koçarlı İlçesine bağlı Gözkayası ve Karacaören Mahallelerinin bayramı susuz geçirmeleri Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın tepkisine neden oldu.

Koçarlı İlçesine bağlı Gözkayası ve Karacaören  Mahallelerinin bayramı susuz geçirmeleri Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan’ın tepkisine neden oldu.

Tıkla


Başkan Arslan, “CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ın Büyükşehir sorumluluğunda olan sorunlarda kafasını kuma gömüyor diyerek vatandaşların bayram gününü susuz geçirmelerine tepki gösterdi.


İnsanları bu kadar zor durumda bırakmanın vicdanla açıklanabilir bir yanının olmadığını vurgulayan Başkan Arslan, “Kurban Bayramı günü insanlar evlerini temizleyecek su lazım, kurban kesecek su lazım, coronadan dolayı ellerini yıkayacak su lazım. 21'inci yüzyılda mahallelerimiz bayramı susuz geçiriyor. 


Bizim Büyükşehir ve Koçarlı’daki CHP’li yetkililer ise kafalarını kuma gömerek vatandaşların su isyanına sessiz kalıyor” ifadelerini kullandı.


Bayramı susuz geçirmelerine tepki gösteren vatandaşlar ise, “Yetkilerden su sorununa çözüm bulmasını bekliyoruz. Bayram günü susuz kaldığımız için çok mağdur olduk. Elimizi yıkayacak su bulamadık, kurbanlarımızı taşıma suyu ile kesip temizledik. 


Taşıma suyu bir var bir yok. Böyle hizmet mi olur ? Böyle insanlık mı olur ? Çocuklarımız risk altında. Bayramda da susuz yaşamak gerçekten çok acı…” diyerek, yaşanan mağduriyetin biran önce giderilmesini sağlayacak bakım ve yatırımların gerçekleştirilmesini talep etti.
















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.