Başkan Arslan üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor

GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ekim 2020 18:33
Başkan Arslan  üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, beraberindekilerle birlikte partilerine üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, beraberindekilerle birlikte partilerine  üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor.

Tıkla


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında ilçede dokunmadık bırakmayan Başkan Aslan, partilerine yeni üye kazandırma çalışmalarına da devam ediyor. Gençlik Kolları Başkanı Serhat Deveci ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İlyas Arslan, üye çalışmaları da gerçekleştirdi.


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan,Koçarlı Habere yaptığı açıklamada,  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla çalışmalarına devam ediyoruz. Koçarlı ilçemizde gezmedik mahalle, dokunmadık vatandaş bırakmayacağız. 


Her yönetim kurulu arkadaşımıza mahalle mahalle paylaştırdık. Ve herkes kendine ait olan 3-4 mahalleyi dolaşıyor. Kadın ve genç kesim teveccüh göstererek partimize üye oluyor. Gencinden yaşlısına herkes AK Partiye üye olmak için bizi arıyor. 

 

Her gittiğimiz evde sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bir ay içerisinde 300 yeni üye  kaydı gerçekleştirdik. Yeni üyelerimizle çok daha güçlü olacağız” dedi.














Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.