Başkan Akın’ı kınıyorum

SİYASET Haber Girişi : 20 Temmuz 2020 06:48
Başkan Akın’ı kınıyorum
Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ı söylemlerinden dolayı kınadığını belirtti.

Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, CHP İlçe Başkanı Hasan Akın’ı söylemlerinden dolayı kınadığını belirtti. 

Tıkla


Konuşma tarzının CHP İlçe Başkanı Hasan Beye yakışmadığını söyleyen Başkan İlyas Arslan, “Öncelikle belirtelim ki Konuşma tarzı CHP İlçe Başkanı Hasan Bey’e yakışmamıştır. “Nedim efendi “ söylemi için kendisini öncelikle kınıyorum. Bu söylemler partinizin içinde eğitimle mi sizlere öğretiliyor bilemiyoruz. Çünkü başka CHP’li ilçe başkanlarınızdan da bu yakışıksız söylemleri sık sık duyar olduk. Ne yaparsanız yapın biz size sizin dilinizle cevap vermeyeceğiz”dedi.

 

YİNE ALDI YİNE REKLAM PEŞİNDESİNİZ


İlçe gündemi haline gelen bamya fiyatları üzerinden Büyükşehir Belediyesini sert sözlerle eleştiren Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan , “İki gündür ilçemizin gündemi haline gelen bamya meselesini hem ilçe teşkilatı hem de belediye olarak yakınen takip etmekteyiz.


Kendi söylemlerine göre 5 ton yani çiftçi tarafından bakıldığında ekonomik değeri 20-25 bin TL civarı olan “sözde” desteği anlata anlata bitiremediler. Bu rakamlar Büyükşehir belediyesinin bilbord harcamaları / reklamları için harcadıkları paraların %1 bile etmez. Yine algı yine reklam peşindesiniz. Madem samimisiniz madem çiftçinin yanındasınız o zaman sizden kalıcı bir proje duyalım.


Var mıdır kalıcı bir öneriniz ? Eğer yoksa Çiftçilerin alın teri üzerinden reklam yapmayın günahtır. Sizin çiftçiye verdiğiniz değeri bizler iyi biliriz. Büyükşehir kanunu ile Köyden mahalleye dönen mahallelerimizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Sulama göletleri hükümetimizin destekleri ile yıllar önce tamamlanmasına rağmen halen Büyükşehir bu göletlerin suyunu kullanıma açamamıştır. Beceriksizlikten midir yoksa hazmedememekten midir ? Hani siz çiftçi dostuydunuz?”dedi.

 

KALICI ÇÖZÜMLER İÇİN UĞRAŞIYORUZ


Yaptığı açıklamada üreticinin sorunlarını kalıcı çözümler ile çözeceklerini vurgulayan Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Yakında Koçarlı Belediyesi tarafından faaliyete geçirilecek E-ticaret ile çiftçimizin, emekçimizin ürünlerini Koçarlı belediyesi e-ticaret platformu üzerinden satışı çıkararak kalıcı çözümler için uğraşıyoruz. 


İşte bu proje ile çiftçimizin elinde kalan ürünleri her mevsim yurtiçi ve yurtdışı pazarlara sunabileceğiz. Laf değil icraat için uğraşıyoruz yani ! Bugün için şov yaptıkları bamya içinde isterlerse belediyemizin e-ticaret kanalı üzerinden ister kurutulmuş ister konservelenmiş şekilde satın alabilirler. Veya biz kendilerine hediye edebiliriz. Ve karşılığında sadece Koçarlı halkı için teşekkür isteriz”dedi.

 

TARIMSAL ANLAMDA MAKALELER OKUSUN


Yaptığı açıklamada CHP İl Başkanı Ali Çakır’ın açıklamalarına da değinen Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, “Başka bir dikkatimizi çeken husus ise; Görüyoruz ki Sayın Çankır hükümetimizin tarım politikalarını eleştiriyor. 


Kafasında oluşturduğu birşeylerden bahsediyor. Kendisine tavsiyemiz ülkemizin tarımsal anlamda yayınlanan makaleleri okumasıdır. O küçük gördüğü rakamlar yani çiftçiye verilen destekler milyarlarca lirayı bulmaktadır. Bu ülkenin AK parti hükümetinden önce memurlarına ödeyecek maaş gücü yoktu. Hatırlatmak isteriz !


Sayın İl Başkanı Çankır’a hatırlatmak isteriz; Sizin grup Başkan vekiliniz milletvekilinizin de dediği gibi “  bu hükümet en iyisini de yapsa alkışlayacak halimiz yok “ söylemi sizin siyaset anlayışınızı da gösteriyor.


Velhasıl çok uzatmadan belirmek isteriz ki kalıcı çözümlerinizi kamuoyu ile paylaşmanızı bekliyoruz. Eğer yoksa da lütfen sessiz kalın. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.