Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

EĞITIM Haber Girişi : 06 Haziran 2018 14:53
 Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi
Koçarlı’daki okullar arasında çeşitli sınavlarda başarılı olan öğrencilere Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik tarafından ödüllendirildi.

Koçarlı’daki okullar arasında çeşitli sınavlarda başarılı olan öğrencilere  Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik tarafından ödüllendirildi.

Tıkla

Koçarlı Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Fırat Çelik, Kamu Kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen ödül töreninde Koçarlı genelinde 3, 4, 5, 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin Kazanım Değerlendirme Sınavına girip her sınıf düzeyinde ilk üçe giren, öğrencilere Kaymakam Fırat Çelik ve protokol üyeleri tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Törende yaptığı konuşmada, başarının  hiç kimseye gökten bir armağan olarak gelmeyeceğini vurgulayan Milli eğitim Müdürü Ömer Dirik, “Onu ancak dişiyle tırnağıyla kazıya kazıya hak edenler elde edebilir. Başarılı olmanın formülü aslında son derece basittir. Çalışmak, kararlı olmak ve sabırlı olmaktır. Bu üç özelliği taşıyan herkes eninde sonunda başarıyı yakalar” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik, Eğitim konusunda  desteklerinden dolayı Kaymakam Fırat Çelik ve Koçarlı Birliğe teşekkür etti.

Öğrencilerin, Plaket ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildiği törende konuşan Kaymakam Çelik, “Başarılı öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek öğrencilerimize başarılarının devamını dilerim” dedi.



 






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.