Baki Efe’ye arkadaşlarından moral ziyareti

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Şubat 2020 06:31
Baki Efe’ye arkadaşlarından moral ziyareti
Baki Efe’ye arkadaşlarından moral ziyareti

Haber: Cemal YILDIRIM

Tıkla



Yaklaşık 1 ay önce motosiklet kazası geçirerek ağır yaralanan Koçarlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi 13 yaşındaki Baki efe Durmuş’u arkadaşları ve öğretmeleri yalnız bırakmayarak, tedavi gördüğü hastanede ziyaret edip moral verdiler.


Geçirdiği amansız kaza sonrası ailesi, öğretmenleri ve arkadaşları tarafından hiç yalnız bırakılmayan Baki Efe, gün geçtikçe tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık durumu iyiye gitmeye devam ediyor.


Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle Baki Efe’ye bir sürpriz yaparak onu tedavi gördüğü odasında ziyaret eden okul arkadaşları ve öğretmenleri moral vererek yanında olduklarını hissettirdiler.


Karşısında sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini gören kazazede Baki Efe büyük bir mutluluk yaşarken en kısa zamanda aralarında olacağı müjdesini verdi.


TEK İSTEKLERİ SINIFINA DÖNMESİ


Beklenmeyen bir kaza sonrası Baki Efe’yi yalnız bırakmadıklarını belirten okul arkadaşları ve öğretmenleri “Baki Efe gün geçtikçe daha da iyiye gidiyor. Onun bir an önce tamamen sağlığına kavuşmasını ve arkadaşlarının yanında olması için dualarımızı eksik etmedik. Ziyaretimizde Baki Efe’nin büyük bir moral kazandığını görmek bizleri de çok mutlu etti. Şimdi tek isteğimiz bir an önce sınıfına dönmesi” diye konuştular.


















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.