Bakan Soylu, Koçarlı'yı salladı

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mart 2019 19:30
Bakan Soylu, Koçarlı'yı salladı
İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Aydın ziyareti kapsamında Koçarlı Cumhuriyet Meydanı’na gelerek, Koçarlılılara seslendi.

İç İşleri Bakanı Soylu’yu coşkulu bir şekilde karşılayan Koçarlılılar, mitinge yoğun katılım gösterdi. Miting havasında geçen ziyaretinde Soylu’ya Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan da eşlik etti.

Tıkla


Konuşmasında Koçarlı’nın emniyet, jandarma ve belediye binalarına değinen Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, “Koçarlımız küçük bir ilçe. Büyük devlet adamı, siyaset adamı, 1960 ihtilalına kurban giden demokrasi şehidimizin yetiştiği bu ilçenin adı Koçarlı. İşte bu ilçenin emniyet binası yok, çok kötü şartlarda. Jandarma binası yok, çok kötü şartlarda. Belediye binamız ilçe dışında. İnşallah önümüzdeki dönem göreve geldiğimizde Koçarlı halkı hizmet alacak. Sayın Mustafa Savaş da bu meydanda, Millet Bahçesi yapmaya söz veriyor. Vakit Koçarlı vakti, belediye işi gönül işi” dedi.


“BİZ MİLLETE AŞIĞIZ”


Aydın ile ilgili düşüncelerini ve projelerini anlatan Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, “31 Mart’ta belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı seçeceğiz. Ama 31 Mart onun ötesinde çok önemli bir tarih. 24 Haziran’ı hala içlerine sindiremeyenler pusuda bekliyorlar. 31 Mart günü sandık başına gittiğimizde o pusuda bekleyenlere sandık başında hesabını sormaya var mısınız? 31 Mart günü Aydın’da destan yazmaya hazır mıyız? Aydın’da, Koçarlı’da yazacağımız destanla bu ülkede bir ses getireceğiz. Sayın Başkan Adayımız Nedim Kaplan’ın Koçarlı ile ilgili çok güzel düşünceleri var. Bizim de Aydın ile ilgili çok güzel düşüncelerimiz var. Yaşlımızla, gencimizle, çocuğumuzla ilgili çok güzel projelerimiz var. Çiftçimizin daha fazla kazanması için şirketler kuracağız, çiftçimizin cebini parayla dolduracağız. Onların ürünlerini alacağız, onları işleyeceğiz, paketleyeceğiz, satacağız. Koçarlı’da doğan çocuğumuzun karnı da Koçarlı’da doyacak. Aydın’da doğan çocuğumuzun da karnı Aydın’da doyacak. Aş ve iş imkanı sağlayacağız. Bunlar her yere pankartlar asmayı, reklam yapmayı biliyorlar. Bunlar kendilerine aşık, biz millete aşığız. Biz vatandaşımızın da esnafımızın da yükünü hafifleteceğiz. Türkiye’nin en pahalı suyu Aydın’da kullanılıyor. Mart ayına ait su faturalarını saklayın. Nisan ayında mecliste alacağımız ilk kararla su ücretlerini yüzde 50 indireceğiz, 5 yıl boyunca zam yapmayacağız. Herkesin mutlu olduğu bir Aydın inşa edeceğiz” diye konuştu.


“ÜLKEMİZ HUZUR İÇİNDE”


Konuşması sık sık alkışla kesilen Soylu, “Sizlere Recep Tayyip Erdoğan’dan selam getirdim. Nedim Kaplan belediye, emniyet ve jandarma binalarından bahsetti. Belediye binasını merkeze alacağız, emniyet ve jandarma binasını da biz yapacağız. Dik durup eğilmeyen Koçarlı’ya her şey yakışır. Burası Adnan Menderes’in ilçesi. Allah gani gani rahmet eylesin. Menderes’i idam edenler, köylülere ‘Bu ülkeyi size idare ettirmeyeceğiz’ dediler. Terörle, anarşiyle, yoklukla bizi terbiye etmeye çalıştılar. Türk, kürt, laik, dindar, başı açık, başı kapalı diyerek bizi birbirimize düşürmeye çalıştılar. Ülkemizin zengin, güçlü, özgür olmasını istemediler. Ama başaramadılar. Tam tersine ülkemiz büyüdü, birlik ve beraberlik içerisinde oldu. Türkiye bugün huzur içinde bir Türkiye. Herkes bilsin ki; bunu kimseye bozdurmayacağız” ifadelerini kullandı.


“NEDİM KAPLAN’IN EMRİNDEYİM”


Nedim Kaplan ile ilgili olumlu düşüncelerini Koçarlılılarla paylaşan Soylu, “Terörist cenazesine giden belediye başkan adayları bilsinler ki burası da dahil olmak üzere, ‘Terörist cenazesine giden milletvekiliyle aynı partide olmaktan tiksiniyorum’ desinler. Ama diyemezler, sözleşmeyi imzalamış Kılıçdaroğlu.  Bu millet bu dünyada da öteki dünyada da o imzanın hesabını soracak. Eğer 31 Mart’ta bir zafiyete uğrarsak, 1 Nisan’da bu ülkenin doğusunda ve güneydoğusunda itibarımızı alt üst ederler. 1960 yılından itibaren bu ülkede 4 buçuk yıl seçimin olmadığı hiçbir dönem olmadı. İlk kez 4 buçuk yıl seçimin olmadığı bir döneme gireceğiz. Bu da Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bize sunduğu bir nimettir.


Koçarlı’ya bekçi gelecek ve her yeri dolaşacak. Bundan hiç endişe etmeyin. Koçarlı’da bir ev gündüzünde de çok huzurlu olacak, uyurken de çok huzurlu olacak. Kıymetli Koçarlılılar, sizin hamurunuzla yoğrulmuş Nedim Kaplan’ı siz seçeceksiniz. Ben de İç İşleri Bakanınız olarak Nedim Kaplan’ın emrindeyim” şeklinde konuştu.


























Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.