Aydın onlara dar geliyor

GÜNDEM Haber Girişi : 27 Mayıs 2019 10:23
Aydın onlara dar geliyor
Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinden Murat Durmaz, Çanakkale’de düzenlenen Okullar Arası Türkiye Karate Şampiyonasında Türkiye 2.’si oldu.

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi’ndeki karate kursu öğrencilerinden Murat Durmaz, yapılan Türkiye Şampiyonası’nda ikincilik ödülü kazandı. Kazandığı ikincilikle Koçarlı’nın gururu olarak adından söz ettiren Durmaz; öğretmenlerini, karate hocasını ve ailesini sevindirdi.

Tıkla


Koçarlı Halk Eğitim Merkezi, Durmaz’ın ikinciliğiyle ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Karate Kursu öğrencimiz Murat Durmaz, Çanakkale'de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu. Kendisini ve antrenörünü tebrik ederiz. Sadece Koçarlımızı değil Aydın'ı da en iyi şekilde temsil ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


“ÖĞRENCİMİ TEBRİK EDİYORUM”


Murat Durmaz’ın Karate kursu antrenörü olan Karate hocası Hüseyin Yıldız, başarısından ötürü öğrencisi Durmaz’ı tebrik etti ve “Çanakkale’de düzenlenen Okullar Arası Türkiye Karate Şampiyonası’nda Koçarlı Halk Eğitim Merkezi ve Koçarlı İlçe Spor Müdürlüğü bünyesindeki sporcum, kumite branşında Türkiye 2.si olmuştur. Bu güzel başarısından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bu başarımızın arkasında her zaman yanımızda olan sürekli destek veren Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi ve Koçarlı İlçe Spor Müdürlüğü’ne kendim ve sporcularım adına çok teşekkür ederim” dedi.


Türkiye ikincisi Murat Durmaz’ın velisi Muammer Durmaz da oğlunun başarısının Aydın ve Koçarlı için çok önemli olduğunu dile getirerek, “Sayın Hüseyin Yıldız hocamıza ve canım oğlum Murat Durmaz’a bu gururu bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum ve onları tebrik ediyorum. Ayrıca Sayın Kaymakamımız Fırat Çelik, Koçarlı Halk Eğitim Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız İsmail Kılıçarslanoğlu Hocamıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Dirik, Milli Eğitim Şube Müdürümüz Osman Arıkoğlu ve Cumhuriyet Ortaokulu Müdürümüz Turgay Aslan ve öğretmenlerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” şeklindeki mesajını yayınladı.









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.