Arslan’dan Kızılcabölük Mahallesine Müjde

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Haziran 2020 19:15
Arslan’dan Kızılcabölük Mahallesine Müjde
Koçarlı Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan Kızılcabölük Mahallesine Ankara’dan müjde verdi.

Koçarlı Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan Kızılcabölük Mahallesine Ankara’dan müjde verdi.

Tıkla


Bir takım ziyaret ve projeler için Ankara’ya giden Ak Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Kızılcabölük halkının gölet internet taleplerini yerine getirdi.


Sosyal medya hesabından müjdeyi veren Başkan Arslan, “Yaklaşık 4 milyon liraya mal olan  gölet için müteahhit firmaya iş teslimi ve avans ödemeleri bugün itibari ile tamamlandı. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.


Kızılcabölük mahallesinde internetin çekmediği yönünde talepleri de yetkililere ileten Başkan Arslan, Turkcell Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler neticesinde mahallemizde  4,5 G’ye dönüşüm yapılacak. İlerleyen günlerde KİT Komisyon Başkanımız Milletvekilimiz Mustafa Savaş ile mahallemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ile bir araya gelecek” ifadelerini kullandı.


Kızılcabölük mahallesine yapılacak göletten dolayı sevinçlerini dile getiren vatandaşlar, “Yapılan gölet ile tarla, bağ bahçe ve aynı anda hayvanlarımızı sulayabileceğiz.  Göletimizin suyu köyümüze kadar gelecek. Emeği geçen herkes den Allah razı olsun” dediler.


4 ay içinde tamamlanacak olan Kızılcabölük gölet yapımının ardından Mersinbelen ve Bağarcık mahallelerine de gölet yapılacağı belirtildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Hasan DEMİR 25 Haziran 2020 00:00

    Gölet için göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederim