Arslan’dan, İyi Parti İlçe Başkanına sert yanıt

SİYASET Haber Girişi : 08 Nisan 2020 01:02
Arslan’dan, İyi Parti İlçe Başkanına sert yanıt
Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, İyi Parti İlçe Başkanı Zülfikar İsteğe sert yanıt verdi. Arslan, Başkan İsteğe, “Kulaktan duyma haberlerle Koçarlı halkını tedirgin etme”dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, İyi Parti İlçe Başkanı Zülfikar İstek'e sert yanıt verdi.

Tıkla


Arslan, Başkan İstek'e , “Kulaktan duyma haberlerle Koçarlı halkını tedirgin etme”dedi.


Geçtiğimiz günlerde Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, Koçarlı İlçesinde Korona virüs vakasına rastlanmadığını, Koçarlı habere verdiği röportajla okuyucularımıza aktarmıştı.


Başkan Arslan’ın haberinin altına Koçarlı ilçesinde bir pozitif vakanın bulunduğu yönünde haber paylaşan İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek,  Başkan Arslan’ı yalanlamaya çalışmıştı.


Sağlık Bakanlığı tarafından Koçarlı İlçesinde vakanın olmadığını açıklamasının ardından Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan İyi Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek’e hitaben “Koçarlı Haber aracılığı ile resmî  kaynaklardan alınan  bilgilere dayanarak “ İlçemizde olmadığını “  söylemiştik. Bu habere karşılık haberin altına bir başka haber sitesinin haber görselini atarak bizi yalanlamaya çalışmıştı. Buna istinaden bu açıklamayı yapma lüzumu gördük”dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, yaptığı açıklamada “iYİ Parti İlçe Başkanı Zülfikar Bey ısrarla var diyordu. Kanıt olarak da bir haber sayfasının haberine dayandırıyordu. Söz konusu haberde kaynak olarak “haber merkezi “ yazıyordu. Haberi yapanın ismi bile belli değilken İlçe Başkanın buna inanmasını yadırgamıştık. Sağlık Bakanımız sağ olsun gerekli cevabı ta Ankara’dan vermiş” dedi.


Başkan Arslan, İYİ Parti İlçe Başkanına hitaben, “Sayın Başkandan ricamız resmî kurumlarımıza itibar etmesi. Birlik ve beraberliğimize ihtiyacımızın olduğu bu zamanlarda kesin bilgi olmadan hemşehrilerimizi tedirgin etmeyelim”dedi.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.