Arda Turan’ın künarı Koçarlı’dan

GÜNDEM Haber Girişi : 25 Şubat 2021 14:28
Arda Turan’ın künarı Koçarlı’dan
Galatasaraylı Arda Turan Koçarlı Çam Fıstığını (Künar) tercih etti.

Galatasaraylı Arda Turan Koçarlı Çam Fıstığını (Künar) tercih etti.

Tıkla


Galatasaray  futbolcusu Arda Turan Aydın’da hizmet veren e-ticaret sitesinden alışveriş yaptı.


www.aydinliamca.com internet sitesinden alışveriş yapan Turan’a, Künarın Koçarlı’da yetiştiği, doğal  ve organik olduğu da aktarıldı.


aydinliamca.com yöneticisi Arda Turan’ın alışveriş sitelerini tercih etmelerinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Koçarlı künarının nasıl yetiştirildiğini ve  satışa hazır hale nasıl geldiğinide kendisine aktardık”dedi.


Organik Pazar ile e-ticarette  tercih edilen bir marka haline gelen aydinliamca.com sahibi Hasan Küçükoğlu yaptığı açıklamada,  “15 yıl e-ticarette kişisel bakım ve kozmetik sektöründeki çalışma tecrübesinden sonra Ağustos 2020’de 2. iş olarak kurduğum.


www.aydinliamca.com markası ile 24 Şubat çarşamba günü Milli ve Galatasaraylı futbolcumuz Arda Turan’a iyi tarım uygulamasıyla yetiştirdiğimiz organik çam fıstığı satışını yapmanın büyük mutluluğunu yaşadım. Organik pazar piyasasında önce Aydın’da, sonra Ege’de bir numaralı güvenilir e-ticaret markası olmayı hedefliyorum. 


Bu tecrübe ve başarı sonrasında Türkiye’nin en güvenilir organik gıda markası olmayı arzuluyorum”dedi.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.