Altın Madalyaları Başkan Öztürk'e hediye ettiler

SPOR Haber Girişi : 04 Temmuz 2017 16:03
Altın Madalyaları Başkan Öztürk'e hediye ettiler
Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Şampiyon kardeşleri makamında kabul etti.

Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Saraçoğlu Spor Tesisleri Atış Poligonunda yapılan Trap Türkiye Şampiyonasında 180 sporcu mücadele eden, Mehmet ve Selahattin Özer kardeşleri makamında kabul eden Başkan Öztürk, "Gençlerimizin bu başarıları bizleri memnun ediyor. Koçarlımızın ismini en iyi şekilde duyuruyorlar" dedi.

Tıkla

Kazandıkları alın madalyaları Başkan Öztürk'e hediye eden Özer kardeşler, mutluluklarını dile getirerek, " Başkanımız bizlere her türlü desteği veriyor. Türkiye'nin değişik illerinde yarışmalara gidiyoruz. Bu yarışmalara gittiğimizde Koçarlı'nın ve Belediye Başkanımızın desteğini arkamızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Bizde Başarılarla dönerek Koçarlı'mızın ismini her yerde duyuruyoruz" dediler.

Genç sporcuların başarısından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, "Gençlerimizin bu başarıları bizleri memnun ediyor. Koçarlımızın ismini en iyi şekilde duyuruyorlar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Biz bu gençlerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Ulaşımda olsun, ekipman konusunda olsun biz kendilerine destek sözü veriyoruz" dedi.

Türkiye birincisi Selahattin Özer ve Mehmet Özer kazandıkları madalyaları Başkan Öztürk'e hediye ettiler. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.