AK Parti, seçim bürosu açılışını Savaş’la yaptı

GÜNDEM Haber Girişi : 18 Şubat 2019 16:54
AK Parti, seçim bürosu açılışını Savaş’la yaptı
Koçarlı’da AK Parti Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Koçarlı’da AK Parti Seçim Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan, Aydın İl ve Koçarlı İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatları ile vatandaş katıldı.

Tıkla


Koçarlı’ya AK Parti seçim bürosu açılışı için gelen Mustafa Savaş ilk önce çarşı esnafı ve pazar esnafıyla selamlaştı. Ardından açılış konuşmaları yapıldı ve kurdele kesilerek açılış gerçekleşti. Açılış sonrası Mustafa Savaş’a yoğun ilgi gösteren vatandaş birlikte fotoğraf çektirdi.


“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”


Açılış konuşması yapan Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim kaplan, “Yeni dönem belediyeciliği gönül belediyeciliği olacak. Her akşam Koçarlı’nın köylerini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizde köylerden ve Koçarlı’dan bize gönülden eşlik eden herkesle 30-40 araba toplanıyoruz ve öyle yola çıkıyoruz. Onlardan da Allah razı olsun. Seçime 40 gün kaldı. Çalmadık kapı, sıkmadık el, öpülmedik yaşlı eli bırakmayacağız. Bütün mahallelerimizi kapı kapı dolaşacağız. Geçmişte kırdığımız biri varsa, birinin çözemediğimiz bir meselesi varsa onun gönlünü kazanacağız. Gönül doktorluğuna soyunacağız, herkesi birleştireceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olup önce Koçarlımızın sonra da Sayın Mustafa Savaş’ın desteğiyle Aydın’ın yıllardır hak ettiği ancak alamadığı o yatırımları Ankara’nın destekleriyle ilçemize ve Aydınımıza kazandıracağız. En güzel yolları, en güzel şehir hastanelerini yapacağız” dedi.


“HEDEFİMİZ EN AZ YÜZDE 70”


Koçarlı’da alacakları oyların hedeflerinden bahseden Kaplan, “Bu bölgede iş meselesi, aş meselesi, geçim meselesi var. Bunları da çözmek için var gücümüzle şahsım ve belediye meclis üyesi arkadaşlarım olarak bu uğurda ant içtik. Bu uğurda yeni dönemde sayın il başkanımızın desteğine ve büyükşehir belediye başkanım Savaş’a ihtiyacımız var. Ankara’da milletvekillerimizin desteğine ihtiyacımız var. Geçen hafta Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydın ziyaretinde ‘Adnan Menderes’in ilçesi Koçarlı’nın belediye başkan adayıyım’ diyerek kendimi tanıttım. ‘Menderes’in ilçesine ne gerekiyorsa yapacağız’ dedi. İnşallah seçimi öyle bir alacağız ki; yüzde 65’lik bir şampiyonlukla kutlayacağız. Şimdi bu yüzde 65’i yüzde 75’e çıkaracağız. Ama en az hedefimiz yüzde 70. Bunu kapı kapı dolaşarak ablalarımla, ağabeylerimle, kardeşlerimle hep birlikte başaracağız” diye konuştu.


“BİRLİK, BERABERLİK DALGA DALGA YAYILIYOR”


Açılış öncesi konuşma yapan Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş,“Bugün Koçarlı’nın pazarı, çarşı esnafımıza ve pazar esnafımıza bereketli kazançlar diliyorum. Bugün Aydınımızın her tarafı gibi Koçarlı bir başka güzel. 13 Ocak’ta aday tanıtımımızla başlayan salondaki o heyecan, birlik, beraberlik dalga dalga yayılıyor. 31 Mart akşamı hem Koçarlı’da hem Aydın’da bir destan yazılacak. Bu destanı tüm Türkiye konuşacak. Sizlerin desteğiyle güçlü, büyüyen Türkiye’den Aydınımız ve Koçarlımız için daha fazla pay almak adına hep birlikte mücadele vereceğiz. Aydını ve Koçarlı’yı hep beraber yöneteceğiz. Kazanırsak da hep beraber kazanacağız. Aydın’da MHP ile AK Parti arasında çok güzel bir uyum var” şeklinde konuştu.


“ONLAR KENDİNE AŞIK BİZ HİZMETE AŞIĞIZ”


Mevcut Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin reklam ve su gelirlerini tekrar gündeme getiren Savaş, “Aydınımızın parmakla tüm Türkiye’de gösterilmesi için yola çıktık, var gücümüzle çalışacağız. Ama derdi Aydın olmayan bir Büyükşehir belediye başkanı var, tek derdi kendi reklamını yapmak. 5 yıldan bu yana kendi reklamını yapmak için harcadığı para tam 100 milyon lira. Bu parayla Koçarlı’ya neler yapılırdı? Koçarlı’nın köylerine ne kadar parke taşı döşenirdi? Hala Koçarlı’nın kanalizasyonu yok. Onlar kendine aşık biz hizmete aşığız, Aydın’a aşığız. Mart ayının su faturalarını saklayın. Nisandan itibaren su faturalarında değişiklik olacak. Nisanda belediye başkanı olarak koltuğa oturduğumda mecliste alacağımız ilk karar, su ücretlerinde yüzde 50 indirim yapıp, 5 yıl boyunca zam yapmamak olacak. Su paralarından belediyenin kasasına yılda 365 milyon TL giriyor. Bu para nereye gidiyor?” dedi.


Koçarlı’nın ve Aydın’ın daha iyi hizmet göreceğini vurgulayan Savaş, “Aydın tarım yönünden çok zengin bir kent. İncirimiz, zeytinimiz, çam fıstığımız var. Bunların paketlenip satılması gerekiyor. Esnafımızla dost olmamız lazım. Esnafla rekabet eden bir büyükşehir belediyesi var. Biz bunların hepsinin üstesinde geleceğiz. Aydın bambaşka bir Aydın olacak. Koçarlı bambaşka bir Koçarlı olacak. Çiftçimiz mutlu olacak, vatandaşımız huzurlu olacak. Yaşanabilir bir Koçarlı, yaşanabilir bir Aydın inşa edeceğiz. Bunu yapacak gücümüz, ekibimiz var” ifadelerini kullandı.





















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.