AK Parti Milletvekili Adayı Posacı; Çiftçimizin Sesi Olacağız

SİYASET Haber Girişi : 31 Mayıs 2018 15:04
AK Parti Milletvekili Adayı Posacı; Çiftçimizin Sesi Olacağız
AK Parti Milletvekili adayı ve Efeler Ziraat Odası eski Başkanı Rıza Posacı, seçim çalışmaları kapsamında Koçarlı'ya ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Milletvekili adayı ve Efeler Ziraat Odası eski Başkanı Rıza Posacı, seçim çalışmaları kapsamında Koçarlı'ya ziyaret gerçekleştirdi. Burada Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Kaplan  ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Posacı, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tıkla

“Zafer bayrağını Aydın'a dikeceğiz”

Koçarlı Halkı ile de bir araya gelen Posacı, Cumhur İttifakı olarak Aydın'da zafer bayrağı dikeceğiz.Partilerimizin Genel Başkanları nezdinde gerçekleştirilen ittifak görüşmeleri sonucunda hayırlı bir cumhur ittifakı kuruldu. İnşallah Ankara'da olduğu gibi ittifakın tabanda da karşılık bulması için mücadelemizi sürdüreceğiz. İnşallah bu ziyaretimiz buna vesile olmuştur.” ifadelerini kullandı.

“Önce memleket”

Koçarlı İlçesinde yoğun bir ilgi gören Posacı, “Önce memleket diyoruz. Memleket için hayırlısı ne ise o olsun. Cumhur ittifakı olarak da AK Parti ve MHP'li adaylar olarak el ele ve gönül gönüle vererek, gidilmedik köy, ulaşılmadık ev ile iş yeri bırakmayacağız. 24 Haziran'da da Cumhur ittifakının zafer bayrağını Aydınımızda dalgalandıracağız inşallah.” şeklinde konuştu.

Rıza Posacı, Koçarlı Esnafı ve Çiftçileriyle sohbet etti.

“Çiftçimizin sorunlarını biliyoruz. Aydın'ın tarım kenti olduğunu ve tarımı daha fazla canlandırmak için çalışmalar yapacağını belirterek “Zaten hükümetimiz tarımsal destek paketleriyle çiftçimizin hep yanında oldu. Bizler de göreve geldiğimizde işin bir ucundan tutarak bölgemizde tarımsal konularda neler yapacağımız konusunda kafa yoracağız.” dedi.

“Çiftçimizin sesi olacağız”

Koçarlı halkının kendisine gösterdiği ilgiyi teşekkür eden Rıza Posacı, “Burada halk ile iç içeyiz. Hep birlikte bu memleketin evladıyız. Bu memleket için çok çalışacağız. Bıkmadan, sıkılmadan, yorulmadan gece gündüz çalışarak sıkılmadık el, girilmemiş gönül bırakmayarak çiftçimizin sesi olacağız.” diye konuştu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.