AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Arslan'dan Kongreye Davet

SİYASET Haber Girişi : 08 Mart 2020 15:46
AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Arslan'dan Kongreye Davet
Türkiye genelinde kongre süreci devam eden AK Parti'de Koçarlı İlçe Teşkilatı kongresi yarın gerçekleşecek.

Türkiye genelinde kongre süreci devam eden AK Parti'de Koçarlı İlçe Teşkilatı kongresi yarın gerçekleşecek.

Tıkla


Kongre öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı İlyas Arslan, tüm partilileri 9 Mart Pazartesi günü (yarın) saat 11:00'da Koçarlı Ragıp As parkında yapılacak 7. Olağan Kongre'ye davet etti.


Başkan Arslan davet mesajında “Değerli hemşehrilerim, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen AK Partimiz; Genel Başkanımız, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yepyeni bir kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Genel Merkezimizin takdiriyle Koçarlı ilçe başkanlığı görevi tarafıma verilmiştir. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından Koçarlı İlçe Başkanlığı'na atandığım günden bu yana Koçarlı'da yeni bir heyecan oluşmuş, tüm partililerimiz olumlu karşılamışlardır. Bu süreçte şahsıma ve teşkilatımıza destek ve ilgilerini esirgemeyen herkese, 'Genel Merkezimizin tercihi, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın tercihidir' düsturuyla hareket eden tüm partililerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Gün birlik olma, gün bütünleşme, gün AK Partimize daha çok sahip çıkma günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti'ye gönül vermiş tüm sevdalılarımızı Pazartesi (yarın) saat 11:00'da Koçarlı Ragıp As parkında  gerçekleştireceğimiz 7. Olağan Kongremize davet ediyor, her zaman olduğu gibi bu süreçte de yanımda olan değerli partililerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Haydi Koçarlı, inandığın yolda yürüdüğünü göstermek için 7. Olağan Kongremize” ifadelerini kullandı.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.