AK Parti Koçarlı 6. olağan gençlik kongresi yapıldı

SİYASET Haber Girişi : 29 Eylül 2020 09:33
AK Parti Koçarlı 6. olağan gençlik kongresi yapıldı
Tek liste halinde gerçekleşende kongrede Serhat Deveci Başkan seçildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Koçarlı İlçe Gençlik Kolları 6. olağan kongresi yapıldı.

Tıkla


Tek liste halinde gerçekleşende kongrede Serhat Deveci Başkan seçildi.


Ragıp As Parkında  korona virüs tedbirleri kapsamında başlayan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan başkanlığı seçimi ile devam etti.


Faaliyet  raporunun okunmasının ardından konuşan Başkan Serhat Deveci, “Bugün yıllardır bir nefer olarak görev aldığım bu davada ,böylesine önemli ve kutsal emaneti büyüklerimizin takdiri, kardeşlerimizin desteği ile devralacak olmanın mutluluğu ve heyecanı ile huzurlarınızdayım.Aydın 


İl Gençlik Kollarındaki görevimden sonra ilçemizde görev yapacak olmanın heyecanı içerisindeyim.Bizler her zaman bu davanın şahısların ve makamların üzerinde olduğuna inandık.Bu şuurla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada görevimiz ne olursa olsun bir nefer gibi en önde davamız için koşmaya hazır olacağız.


DİKLENMEDEN DİK DURACAĞIZ


Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın biz gençlere  ''Durmak yok koşacaksınız,koşacaksınız,risk alarak koşacaksınız '' sözüyle bizler diklenmeden dik durarak her türlü engeli aşabilecek güce sahip olduğumuzu unutmadan kimseyi kırmadan davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz.


Partimizin ilke ve prensipleri doğrultusunda birlik,beraberlik ve dayanışma içinde hareket ederek bizlere verilen hedeflere zamanında ulaşma azim ve kararlılığındayız.Bizim davamızın kutsallığı kendi nefsine hakim olmuş her daim teşkilat için çalışan heyecanlı insanlardan oluşmasıdır.Partimizin istikbali biz gençlerin omzundadır.Bunun bilinciyle bizim davranışlarımız ecdadımıza yaraşır bir gençlik davranışı olmalıdır.


GENÇLİK OLARAK BORCUMUZ VAR


Gençlere en büyük önemi veren parti Ak Parti'dir.Ak gençlik bu ülkenin zenginliği ve dinamizminin kaynağıdır.Sayın Cumhurbaşkanımız siyasi hayatına gençlik kolları başkanı olarak başlamasından dolayı  her zaman gençlere kulak verdi,sözüne değer verdi,siyasetin öznesi olarak gördü.Sayın Cumhurbaşkanımıza gençlik olarak borcumuz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın hedefleri büyük bizlerde bu hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.Hedefi olmayan insanların ulaşacağı bir yeri yoktur.2023,2053 ve 2071 hedeflerine taşımak için gençler olarak söz veriyoruz”dedi.

 

Kongreye katılan Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir  yaptıkları konuşmada, “6. olağan gençlik kongresinin hayırlı olması temennisinde bulundu.


Tek liste halinde gerçekleşen kongreye,  Ak Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Arslan, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Belediye Başkan Vekili Memduh Bircan, Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve partililer katıldı.


















































Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.