AK Parti Aydın’da Liste Dışı Kalan Vekil Kim?

SİYASET Haber Girişi : 21 Mayıs 2018 12:25
AK Parti Aydın’da Liste Dışı Kalan Vekil Kim?
AK Parti Aydın’da Liste Dışı Kalan Vekil Kim?


Tıkla

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Genel seçimler için 27. Dönem Milletvekili adayları yavaş yavaş netleşmeye başlarken, AK Parti kulislerinden de bugün akşam saatlerinde açıklanacak olan listelerle ilgili bilgiler gün yüzüne çıkıyor.

 

AK Parti kulislerinde AK Parti Aydın’da mevcut 3 vekilden birisinin kesin olarak liste dışı kaldığı gelen kulis bilgileri arasında.

 

Mevcut Milletvekillerinden Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz’den birisinin listede yer almayacağı yönündeki söylentiler sonrası gözler akşam saatlerinde açıklanacak listelere çevrildi.

 

TÜRKİYE GENELİNDE 200 İSİM YENİDEN ADAY DEĞİL

 

AK Parti’de 600 kişilik milletvekili aday listelerinin bugün akşam 17:00 sıralarında açıklanacağı beklenirken, Türkiye genelinde mevcut 200 milletvekilinin yeniden aday yapılmadığı iddia ediliyor.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da aday listesine son şeklini vermesinin ardından her seçim döneminde milletvekili gurubunda ciddi değişikliklere giden AK Parti, bu defa değişimi daha fazla yapacağı iddia ediliyor.

 

316 milletvekilinden 200'e yakınını liste dışı bırakması bekleniyor. Parti kulislerinde Türkiye genelindeki AK Parti Milletvekili Aday Listelerinin, “En büyük değişiminin olduğu liste” yorumları yapılıyor. 

 

Aydın listesine bu değişimin nasıl yansıyacağı ve mevcut 3 vekilden birisinin liste dışı kalıp kalmadığı kesinlik kazanacak.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.