AK kadınlardan Ülkü Ocağı Başkanı'na "Hayırlı olsun" ziyareti

GÜNDEM Haber Girişi : 04 Mart 2019 09:52
AK kadınlardan Ülkü Ocağı Başkanı'na
AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Koçarlı Ülkü Ocakları Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni atanan Koçarlı Ülkü Ocakları Başkanı Fırat Şahinci tarafından karşılanan ve ağırlanan AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun, Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Nedim Kaplan’ın eşi Nazlı Kaplan ve kadın kolları yönetimi, başkan Şahinci’ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Tıkla


Koçarlı Ülkü Ocakları Başkanı Fırat Şahinci, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken, Cumhur İttifakı olarak hep bir arada ve bütünlük içerisinde olmanın gayreti içerisinde bulunacaklarını dile getirdi.


AK Parti Koçarlı Kadın Kolları Başkanı Yasemin Uygun ise, “Yeni atanan Koçarlı Ülkü Ocakları Başkanı Fırat Şahinci Kardeşimize hayırlı olsun temennisinde bulunmak için Cumhur İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayımız Nedim Kaplan’ın eşi Nazlı Kaplan ve kadın kolları yönetimimiz ile Ülkü Ocakları İlçe başkanlığına ziyaret gerçekleştirdik. Başkan Fırat Şahinci’ye başkanlık görevinde ve gerçekleştirecek olduğu çalışmalarda yönetim kurulum adına başarılar dilerim” dedi.










Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.